Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Офсајдот пред тоа е подискутабилен од пеналот.
Иначе викендот и да сакав не можеше подобро да заврши:)

не беше ни пенал ... ама таков старт во 16м. плус ти треба едно 100 риплеја да го видиш така да не можеш судијата да го обвиниш

Ama nesto kako da te maci od sinoka, ali nikako da kazis sto tie, Porazot od Atalanta boli ili.. ? Sega gi pisis postovive od sarkazam demek muva ne me lazi za porazot, a znam deka dusata ti gori

Не можев да спијам, цело време твојот пост го сонував и ме печеше болеше , дури и вриснав во сонот , накратко се разбудив и поболно беше кога си свесен , пак си легнав да ја убијам мојата внатрешна душевна болка со сон .Но, ете пак ме прогонуваше вашиот хумор, кога станав сабајлето (морав да станам) се изнаплакав и кога пресушија солзите излегов надвор.

Ете така , не ме повредувај , биди хуман ...:place:

Не можев да спијам, цело време твојот пост го сонував и ме печеше болеше , дури и вриснав во сонот , накратко се разбудив и поболно беше кога си свесен , пак си легнав да ја убијам мојата внатрешна душевна болка со сон .Но, ете пак ме прогонуваше вашиот хумор, кога станав сабајлето (морав да станам) се изнаплакав и кога пресушија солзите излегов надвор.

Ете така , не ме повредувај , биди хуман ...:place:
Vidi druze, ti celo vreme od sinoka samo gi citiras fanovite na juve kako tie da ti se krvi,za porazot protiv atalanta, ako ne mozis datrpis seir nemoj da se uclenuvas na forumi :D Kuliraj si vie pred edna nedela seir teravte, ama nie trpevme mozebi narednata nedela vie ke terate seir taka odit toa...

Vidi druze, ti celo vreme od sinoka samo gi citiras fanovite na juve kako tie da ti se krvi,za porazot protiv atalanta, ako ne mozis datrpis seir nemoj da se uclenuvas na forumi :D Kuliraj si vie pred edna nedela seir teravte, ama nie trpevme mozebi narednata nedela vie ke terate seir taka odit toa...
Ама не разбираш ти, твојот сеир е глуп ама затоа од друга страна Јубентус, Ѓубрентус, Таљавентус и слични бисери на мудроста се врв на интелегенцијата. Сите кои ги употребуваат овие термини се на добар пат да влезат помеѓу советниците на Никола Тодоров.

Ама не разбираш ти, твојот сеир е глуп ама затоа од друга страна Јубентус, Ѓубрентус, Таљавентус и слични бисери на мудроста се врв на интелегенцијата. Сите кои ги употребуваат овие термини се на добар пат да влезат помеѓу советниците на Никола Тодоров.

Ги заборави крушките од пред недела дена,тоа беше врвот на сеирот,а не ова глупиов хумор на ЈуБенташиве за на гробишта.

Овие па што напраиа та хуморот на Јувенташиве та хуморот на Јувенташиве.Ќе рече човек нивниот хумор е за паѓање несвест.ЈУБЕНТАШИ.ЏУБРЕНТАШИИ,РОБИЈАШИ,МЕСТАЧИ, и такви термини кои се вртат од пост на пост и се разбира 9гаг слика обавезно.Ако тоа е врвот за вас искрено ве жалам како луѓе.

Овие па што напраиа та хуморот на Јувенташиве та хуморот на Јувенташиве.Ќе рече човек нивниот хумор е за паѓање несвест.ЈУБЕНТАШИ.ЏУБРЕНТАШИИ,РОБИЈАШИ,МЕСТАЧИ, и такви термини кои се вртат од пост на пост и се разбира 9гаг слика обавезно.Ако тоа е врвот за вас искрено ве жалам како луѓе.

Јубенташи - не бил Јуве у серија Б или ?
Ѓубренташи - ѓубре од екипа сте - nuff said !
Робијаши - Не ви се пола управи на условно а некои и осудени ? а ? а ?
Местчаи - Хмммммммммммммммммммммммм ? I wonder why :D

Извини а кој е вашиот врв? колку сте вие иновативни?

На времето Умберто Ањели имаше изјавено: Пoдобро е во сезоната да имаш по 2 порази од Интер и Милан, а на крајот од сезоната да го крениш Скудетото, отколку да имаш по 2 победи против Интер и Милан а на крајот да гледаш како друг се радува на Скудетото.

Предминатата сезона Јуве имаше позитивен скор со сите силни екипи, но на крајот заврши 7ми. Така да предноста која ја доби Интер со победата против Интер, ја изгуби веќе следната со Аталанта. Од Јуве зависи се, нормално додека е на првата позиција.

Извини а кој е вашиот врв? колку сте вие иновативни?

Поголема иновативност од ова нема ;)
Foto-Facebook.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom