R
Rigel Kent
Гостин
Humorot na Jubentasive e za na grobista 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Офсајдот пред тоа е подискутабилен од пеналот.
Иначе викендот и да сакав не можеше подобро да заврши![]()
Ama nesto kako da te maci od sinoka, ali nikako da kazis sto tie, Porazot od Atalanta boli ili.. ? Sega gi pisis postovive od sarkazam demek muva ne me lazi za porazot, a znam deka dusata ti goriHumorot na Jubentasive e za na grobista![]()
Ama nesto kako da te maci od sinoka, ali nikako da kazis sto tie, Porazot od Atalanta boli ili.. ? Sega gi pisis postovive od sarkazam demek muva ne me lazi za porazot, a znam deka dusata ti gori

Vidi druze, ti celo vreme od sinoka samo gi citiras fanovite na juve kako tie da ti se krvi,za porazot protiv atalanta, ako ne mozis datrpis seir nemoj da se uclenuvas na forumiНе можев да спијам, цело време твојот пост го сонував и ме печеше болеше , дури и вриснав во сонот , накратко се разбудив и поболно беше кога си свесен , пак си легнав да ја убијам мојата внатрешна душевна болка со сон .Но, ете пак ме прогонуваше вашиот хумор, кога станав сабајлето (морав да станам) се изнаплакав и кога пресушија солзите излегов надвор.
Ете така , не ме повредувај , биди хуман ...![]()
Kuliraj si vie pred edna nedela seir teravte, ama nie trpevme mozebi narednata nedela vie ke terate seir taka odit toa...Ама не разбираш ти, твојот сеир е глуп ама затоа од друга страна Јубентус, Ѓубрентус, Таљавентус и слични бисери на мудроста се врв на интелегенцијата. Сите кои ги употребуваат овие термини се на добар пат да влезат помеѓу советниците на Никола Тодоров.Vidi druze, ti celo vreme od sinoka samo gi citiras fanovite na juve kako tie da ti se krvi,za porazot protiv atalanta, ako ne mozis datrpis seir nemoj da se uclenuvas na forumiKuliraj si vie pred edna nedela seir teravte, ama nie trpevme mozebi narednata nedela vie ke terate seir taka odit toa...
Ама не разбираш ти, твојот сеир е глуп ама затоа од друга страна Јубентус, Ѓубрентус, Таљавентус и слични бисери на мудроста се врв на интелегенцијата. Сите кои ги употребуваат овие термини се на добар пат да влезат помеѓу советниците на Никола Тодоров.
Ako sakas da prais seir i ke si trpis seir na tvoja smetka!Ги заборави крушките од пред недела дена,тоа беше врвот на сеирот,а не ова глупиов хумор на ЈуБенташиве за на гробишта.
Овие па што напраиа та хуморот на Јувенташиве та хуморот на Јувенташиве.Ќе рече човек нивниот хумор е за паѓање несвест.ЈУБЕНТАШИ.ЏУБРЕНТАШИИ,РОБИЈАШИ,МЕСТАЧИ, и такви термини кои се вртат од пост на пост и се разбира 9гаг слика обавезно.Ако тоа е врвот за вас искрено ве жалам како луѓе.

Извини а кој е вашиот врв? колку сте вие иновативни?Овие па што напраиа та хуморот на Јувенташиве та хуморот на Јувенташиве.Ќе рече човек нивниот хумор е за паѓање несвест.ЈУБЕНТАШИ.ЏУБРЕНТАШИИ,РОБИЈАШИ,МЕСТАЧИ, и такви термини кои се вртат од пост на пост и се разбира 9гаг слика обавезно.Ако тоа е врвот за вас искрено ве жалам како луѓе.
На времето Умберто Ањели имаше изјавено: Пoдобро е во сезоната да имаш по 2 порази од Интер и Милан, а на крајот од сезоната да го крениш Скудетото, отколку да имаш по 2 победи против Интер и Милан а на крајот да гледаш како друг се радува на Скудетото.Vidi druze, ti celo vreme od sinoka samo gi citiras fanovite na juve kako tie da ti se krvi,za porazot protiv atalanta, ako ne mozis datrpis seir nemoj da se uclenuvas na forumiKuliraj si vie pred edna nedela seir teravte, ama nie trpevme mozebi narednata nedela vie ke terate seir taka odit toa...
Извини а кој е вашиот врв? колку сте вие иновативни?

Гони ги бе, искомплексирани створења...Ако тоа е врвот за вас искрено ве жалам како луѓе.