Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, судот ке му го додели точакот:)

Што ќе му додели, украден точок ? :icon_lol:
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 20:21 ---
Ова не ти требаше.Рома имаше шанса на три утакмици да покаже дека е појака од Лацио ама знаеме како завршија.Доколку Лацио изгубеше во недела јас ќе бев првиот што ќе ви ја честитсше победата а не да кажувам како мојот тим е два пати појак ама ете три пати по ред губи.
А за блондираново само:pos:

Ехх што не ми требаше, пишав да уживате во овие моменти, тоа е еден вид на честитка, што има лошо тука ? :)

а за другото поправиме каде грешам :icon_lol: .. дека имаме поквалитетен тим од вашиот имаме, дека втора година по ред немаме асален тренер а вие(не само вие и други слаби тимови како вашиот) тоа го искористувате, така е ;)
впрочем губевте две години од нас по ред, а тогаш од каде бевте послаби, цело време се вадевте на судиите, као демек они се криви што промашувавте пенали при водство :icon_lol:

Јубенташи - не бил Јуве у серија Б или ?
Ѓубренташи - ѓубре од екипа сте - nuff said !
Робијаши - Не ви се пола управи на условно а некои и осудени ? а ? а ?
Местчаи - Хмммммммммммммммммммммммм ? I wonder why :D

Ова твоево е да се искинеш од смеење

хахаха ај така нека биде, судот го украл точокот :P
Не ме разбра, и ако е украден точакот, тој не е украден од него туку од комшијата. Од кога е пронајден, наместо на комшијата вратен му е на него:) Се надевам бев сега бев појасен.

Поголема иновативност од ова нема ;)
Foto-Facebook.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Tutor еве и јавно да кажам дека сум грешел во однос на Земан и после 12 кола заклучив дека не е тренер за Рома !!
Грешката на Управата на Рома е од поодамна. Што не му дадоа шанса на Монтела. А грешката ја дуплираа кога одлучија Земанчо да го стават како тренер (со кој ум). Очекував ако не Сабатини, тогаш Балдини како подокажан да направи далеку попаметен потег од ангажман на лузер со традиција.

Работите почнаа да одат во надолна линија најпрвин со доаѓањето на Луис Енрике кој сакаше со својот концепт на игра од Рома да ''направи'' нова Барселона, но многу лошо тргна.
Мислев дека конечно таа лоша сезона се заборави и оваа ќе се бориме за скудето до самиот крај, но за жал ни се приредува речиси исто сценарио од лани.
Единствена позитивна работа е тоа што секоја утакмица е 4+ без промашај, па не те остава рамнодушен. :)
Како и да е, секој навивач се надева на подобро утре.
255493large.jpg

Рома нема играчи, посебно во задната лнија, па и оној Стекелнбург е дрво невидено, не знам зашто не го земавте Хандановиќ или пак не пробавте со Цезар.

Рома нема играчи, посебно во задната лнија, па и оној Стекелнбург е дрво невидено, не знам зашто не го земавте Хандановиќ или пак не пробавте со Цезар.
Со онаа формација што ја форсира Земан, назад и најдобрите во светот централни дефанзивци да играат за Рома, пак Рома ќе прима по најмалку еден гол на натпревар. Формацијата која ја употребува Земан е рамна на самоубиство. Ќе му се погоди еден натпревар (како тој против Интер), но очигледно за секој (барем што знае што значи зборот фудбал) е дека најголем проблем за Рома оваа сезона е формацијата. Каква му е логиката на Земан да игра со 2 дефанзивци и 8 играчи во напад само тој си ја сваќа (најверојатно).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom