M
Mario Gómez
Гостин
За 8 и пол евра ќе одам до негде само да се повозам ќе се рашетам низ аеродромот и ќе се вратам...Денес си купив повратна карта Скопје-Еиндховен за 8 и пол евра.![]()
За 8 и пол евра ќе одам до негде само да се повозам ќе се рашетам низ аеродромот и ќе се вратам...Денес си купив повратна карта Скопје-Еиндховен за 8 и пол евра.![]()
За кој месец резервираше ако не е тајна?Денес си купив повратна карта Скопје-Еиндховен за 8 и пол евра.![]()
Браво. Дополнителниот трик веројатно се вика Wizz Club, така?Денес си купив повратна карта Скопје-Еиндховен за 8 и пол евра.![]()
ФевруариЗа кој месец резервираше ако не е тајна?
Да со Визз клуб и со визз акоунт. Речиси секој месец патувам за Холандија така да ми се исплати. Останувам кратко тогаш па идам само со ханд лагич.Браво. Дополнителниот трик веројатно се вика Wizz Club, така?
Во врска со тајмингот, најверојатно е помеѓу средина на јануари и почеток на март.
Мислам дека и тоа може ама јас останувам 3-7 дена најчесто.За 8 и пол евра ќе одам до негде само да се повозам ќе се рашетам низ аеродромот и ќе се вратам...
Дур си тука на темава, дај кажи што да посетам во Амстердам, ќе одам во периодот за Нова Година.Tips and tricks, ако не ти е мака.Февруари
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 02:57 ---
Да со Визз клуб и со визз акоунт. Речиси секој месец патувам за Холандија така да ми се исплати. Останувам кратко тогаш па идам само со ханд лагич.
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 03:07 ---
Мислам дека и тоа може ама јас останувам 3-7 дена најчесто.
Нова Година е лош период Холанѓаните незнаат да слават нова година. Се однесуваат како да се во Авганистан со ракетите и пиротехниката. Централна прослава нема само секоја будала пука со што ќе стигне. Така да за Новогодишна вечер не е паметно да одиш по улици секогаш има настрадани па и по некој мртов. Инаку фино е украсено. Вреди да се види Рајксмусеум и Ван Гог мусеум...Ана Франк е срање. Пристаништето е интересно и пазарот новогодишен и на цвеќиња. Да и ред лајт дистрикт е интересна.Дур си тука на темава, дај кажи што да посетам во Амстердам, ќе одам во периодот за Нова Година.Tips and tricks, ако не ти е мака.![]()
Малце каснам, ама да си кажамCappie, мислам дека нема да добиеш подобро решение од ова - исто така, во Германија железничките конекции се далеку подобри од балканските. Верувам дека полесно и побрзо ќе пристигнеш од Дортмунд до Франкфурт отколку од Скопје до Солун, плус од Франкфурт Хан до Франкфурт.
Има тоалети - еден напред, еден позади. Обично тој позади е почист затоа што луѓето се ориентираат кон тоа што го гледаат и одат напред.Луѓе ја имам едно безвезе и едно по ок прашање.Во петок ми е летот за Малме.Глупото прашање ми е, имаат ли авионите на Wizzair тоалети во нив?По некоја логика би требало да имаат ама никаде не прочитав дали имаат или не па да си прашам.Не ми се смејте ама стварно ме интересира
Втората работа што ме копка е летот е од 16 и 30 а според распоредот на автобуски превоз до аеродромот автбус во петок има во 9 и 45 и после од 14 и 25.Ако одам со тој во 14 и 25 ќе имам ли проблем?Незнам како оди ова..
Можно е да има мала недоследност при заокружување на децимали, посебно кога ќе се искомбинираат Wizz Club и моменталниот попуст. Ќе проверам поконкретно утре. Инаку, ако прашањето е дали е возможно да се толку ниски цените - да, посебно за Милано.
Не е грешка...толку се. Незнам зошто даваат такви цени подобро да речат картите се бесплатни. 100 денари не и прават разлика баш финта е да се 0 денари. А профит нека си прават од други услуги. Речиси и да е бесплатно ако патуваш за 3-4 месеци од напред и немаш багаж. Се исплати само треба смештај да најдеш.
Мислам дека и погоре е одговорено на прашањево. Не нема дополнителни трошоци освен провизија од 500 ден по насока ако плаќаш со картица или 250 денари ако плаќаш преку банка. Толку нема други скриени трошоци.дали освен цената има и други трошоци некакви такси или слично најдов летво еден правец до Минхен за 500 ден ,без багаж значи сакам да одам ?