Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Стварно? Пих.. не сум знаел.... интересно во секој случај.. ме насмеа, па реков ај ќе го споделам со вас..Старо им е ова![]()
ништо нема да се деси, то со предвидвањето се глупости на квадратБрат, не верувам јас дека нешто ќе се случи со ова 2012 година, туку мене ми беше дали ова видеово што го кажал е навистина снимено одамна, па овој предвидел.
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 17:45 ---Што мислите за типов? Лажно или вистинско видео?
Не ми се верува ова да е 1980, ако е човеков е закон се погоди.Ама по се изгледа вметната е годината а видеово е сега непосредно направено.
ИМА... ИМА... Ама дури и да доаѓаат вонземјани на земјата никогаш неможеш да докажеш дека биле.Сигурно нема јавно да ги прикажуваат или ќе бидат преправени во луѓе
Еве ова вчера е сликано, може да се види планетета Х во средина ии дисторзијата која ја создава.Абе пошто веќе дојде крајов од годинава ............ пак да ве прашам има ли некаква трага и знак од Планетата Икс/Нибиру ..........и од Анунаките
Изгледа тоа Маите ептен пиеле па тоа календарот ко албаџиски тефтер го скроиле .............![]()
Yeah ..................Еве ова вчера е сликано, може да се види планетета Х во средина ии дисторзијата која ја создава.
![]()
Господ??? ... Пријателе ти си ја згрешил темава изгледа. Господ иде у тема религија, овде не ми го мешај. Алах, Господ, Буда, Чичко Стоилко и остали други возвишени личности не ми ги мешај овде молим ти се.Е сега ке БИДЕ или НЕМА да биде крај на свет, тоа не зависи од никого, само Господ знае тоа секако тоа МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И СЕГА![]()
http://video.youhumour.com/video/iLyROoaftTcB.htmlШто мислите за типов? Лажно или вистинско видео?
Еве го и оригиналното видео без македонски превод што се појавило на Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=ZAIQJmE75vg
ќе тажат дека ќе го „преживеат“ главното и послем тешки депресии на нова година ќе ги видиш пијани ќори и ќе ти тврдат дека не постој ништо и ништо не се дешаваЕдно прашање до вернициве:
Колку глупо ќе се осеќате на 22-ри декември годинава?