21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Брат, не верувам јас дека нешто ќе се случи со ова 2012 година, туку мене ми беше дали ова видеово што го кажал е навистина снимено одамна, па овој предвидел.
ништо нема да се деси, то со предвидвањето се глупости на квадрат

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Што мислите за типов? Лажно или вистинско видео?

Не ми се верува ова да е 1980, ако е човеков е закон се погоди.Ама по се изгледа вметната е годината а видеово е сега непосредно направено.
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 17:45 ---
ИМА... ИМА... Ама дури и да доаѓаат вонземјани на земјата никогаш неможеш да докажеш дека биле.Сигурно нема јавно да ги прикажуваат или ќе бидат преправени во луѓе :)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Абе пошто веќе дојде крајов од годинава ............ пак да ве прашам има ли некаква трага и знак од Планетата Икс/Нибиру .......... :icon_mrgr: и од Анунаките :icon_mrgr:
Изгледа тоа Маите ептен пиеле па тоа календарот ко албаџиски тефтер го скроиле ............. :D

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Абе пошто веќе дојде крајов од годинава ............ пак да ве прашам има ли некаква трага и знак од Планетата Икс/Нибиру .......... :icon_mrgr: и од Анунаките :icon_mrgr:
Изгледа тоа Маите ептен пиеле па тоа календарот ко албаџиски тефтер го скроиле ............. :D
Еве ова вчера е сликано, може да се види планетета Х во средина ии дисторзијата која ја создава.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Е сега ке БИДЕ или НЕМА да биде крај на свет, тоа не зависи од никого, само Господ знае тоа секако тоа МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И СЕГА ;)

D

D_NazGUL

Гостин
Е сега ке БИДЕ или НЕМА да биде крај на свет, тоа не зависи од никого, само Господ знае тоа секако тоа МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И СЕГА ;)
Господ??? ... Пријателе ти си ја згрешил темава изгледа. Господ иде у тема религија, овде не ми го мешај. Алах, Господ, Буда, Чичко Стоилко и остали други возвишени личности не ми ги мешај овде молим ти се.

O

Orion.

Гостин
Ужас! Астероид колку Тексас се движи кон Земјата!

Специјалист тврди дека судирот е 30% најверојатен и би станал во текот на месеците ноември или декември, оваа година. Огромен астероид го загрозува животот на Сината планета!
Службеник на НАСА скандализира во интернет-јавноста со тоа што објавува информација дека постои сериозна опасност од Апокалипса на Земјата.
Астероидот кон планетата се движи со бесна брзина раскажуваат од mamita-bg.com. Стручњакот зборува за ризикот од 30%, небесното тело да се вреже во Земјата, зашто лета право кон орбитата.
Официјално од НАСА молчат, затоа што не сакаат да создаваат меѓу човештвото масовна хистерија, но овој што ја откри тајната тврди дека сега се прават истражувања на актуелната траекторијата на летечки објекти. Стручњакот од НАСА тврди дека површината на астероидот е цели 700 000 квадратни метри.
Големината на астероидот е еквивалентна на цела територија на државата Тексас. Ако Нибиру се вреже во површината на Земјата тоа ќе се случи во текот на овој или следниот месец. Интересно е дека информацијата е потврдена и од CNN, пренесува 30dumi.eu.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
5.486
^Cool
Kako inaku ke znaev za mug.mk; mamita-bg.com i 30dumi.eu

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
аха готово, ќе не плесни астероид.
prepare for the impact

Господ да ви е напомош на тие шо вервате дека ќе се деси нешто во декември

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Едно прашање до вернициве:
Колку глупо ќе се осеќате на 22-ри декември годинава?
ќе тажат дека ќе го „преживеат“ главното и послем тешки депресии на нова година ќе ги видиш пијани ќори и ќе ти тврдат дека не постој ништо и ништо не се дешава :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom