Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пази греење со плин било најевтино... 1лит = 83 Ден!?.... а миризбата ти е бонус!Во Дневник има напис за ефтино греење. Можете да видите колку новинарите знаат за ова. Треба некој да ги посоветува да ја читаат нашава тема:
http://dnevnik.mk/?ItemID=59C16425C8D9E54486A07F624F2F3AF6
А таман сакав авторски права да си барамRemember remember the 5th of november
Арно шо ајсбој ме потсети
И лејм ќе биде ако почнат сите да замараат со цитатов. Сакам да бидам различен од другите.
Првиот е живо срање.Јебеш Авенгери и Неверојатниот Спајдермен, толку сум разочаран што нејќам ни името да им го спомнам. Џабе фрлени пари.
Туку, сега ја симнувам Hulk Duology, ги немам гледано и двата, ќе биде интересно, посебно со Едвард Нортон.
А овој The Incredible Hulk е нова преработка со Е.Н или приквел на првиот дел нешто?
Сите спомнати ги имам глеано а за Гладиатор ептен е long shotСи ги изгледал сите
Гледај ги John Carter или Immortals ако сакаш и малку фикција во истите, макар што и двата се направени исклучиво за во кино.
Или префрли се на азиските: Croaching Tiger Hidden Dragon, House of the Flying Daggers или Hero.
Гладијатор не го спомна... a long shot...
Гледај ги Clash of the Titans и Wrath of the Titans ако не си ги гледал. Не очекувај нешто во стилот на King Arthur или Troy, ама забавни се онака, ефекти and stuff.Сите спомнати ги имам глеано а за Гладиатор ептен е long shotJonh Carter i Immortals тотално разочарување
![]()
Гледани сакам да прашам дали Agora да се гледа?Гледај ги Clash of the Titans и Wrath of the Titans ако не си ги гледал. Не очекувај нешто во стилот на King Arthur или Troy, ама забавни се онака, ефекти and stuff.
Според мене приказната за цар Самоил врв ке биде тааPrasanje: koja nasa istoriska prikazna bi mozela da bide golem holivudski istoriski epik?
Da ve vidam sega![]()