Интересна му е приказната изгледа, едвај го чекам. Brave го изгледав, онака фанстастично изгледа, овие од Пиксар се цареви, ама му фалеше приказна.Wreck it Ralph добива ептен добри критики.
Изгледа и тоа ќе треба да се гледа во Синеплексот.Сите пари ќе ми ги земат
Падна и ти на хајпот а? Фантастично изглеа my ass, 85% од филмот е во темница. Нема смисла анимиран филм да биде толку даркерски, т.е. има, ама овде ич не лежеше. Најслаба анимација досега во филмов, а и најслаб им е досега, освен нели Cars 2.Интересна му е приказната изгледа, едвај го чекам. Brave го изгледав, онака фанстастично изгледа, овие од Пиксар се цареви, ама му фалеше приказна.
Sedi sega, se znaese deka ke e darkerski uste koga go najavija. Imase temnica ama pak se gledase ubavo deka e napraven.Падна и ти на хајпот а? Фантастично изглеа my ass, 85% од филмот е во темница. Нема смисла анимиран филм да биде толку даркерски, т.е. има, ама овде ич не лежеше. Најслаба анимација досега во филмов, а и најслаб им е досега, освен нели Cars 2.
Незнам дали си ме прочитал, одамна беше.Remember remember the 5th of november
Арно шо ајсбој ме потсети
И лејм ќе биде ако почнат сите да замараат со цитатов. Сакам да бидам различен од другите.
А таман сакав авторски права да си барам .....Remember remember the 5th of november
Арно шо ајсбој ме потсети
И лејм ќе биде ако почнат сите да замараат со цитатов. Сакам да бидам различен од другите.
Зарем се сомневаш?Со оглед на тоа какви филмови се во најава, изгледа ќе биде разочарувачка година. Скоро сите филмови се или продолженија, или филмчиња базирани според стрип или преработки.
Не знам зошто би ни бил потребен римејк на Evil Dead??? Psyside, што мислиш, ќе го утнат ли ова?
Напротив, има многу за гледање. Серии и стари филмчиња кои си ги пропуштил или си немал шанса (па и не ти текнало) да ги гледаш. Јас за брзо ќе си правам маратон на вестерни.Ништо не чекам посебно, ама ќе се изгледаат сите филмови, од што нема што друго да се гледа.
Океј анимираниве може да бидат интересни....