Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Луѓе Манчини му е тренер на Сити..олабајте со научните фантастики
Повреда.. И зашо го извади Игуаин на полувреме бе? Пола второ полувреме пробуваа со нафрлени топки а немаа еден играч у шестнаесетник.
И тогаш и тогаш, трета сезона по ред Реал и Ајакс се паѓаат заедно у група.Aбе Реал си го има со Ајакс ... тренингот, лани ли се сретнаа исто, или година претходно ? Они им се ко спаринг партнер, у Амстердам ги измочаа не па у Мадрид, изданиево на Реал со Мур у групнава фаза оваа година многу ме потсеќа ко и она неговото со Интер во 2009-10. Ништо страшно у секој случај, па и втори да се.
Па и беше како што видов на тв.Jurgen Klopp: "El gol de Callejón fue legal".
Се поомилен и поомилен ми станува.
Ајакс, местачи, мафија!Од вчера единствен губитник испадна Манчестер Сити. Класично оштетување од страна на судија. Чист пенал беше фаулот врз Балотели, а фактот што Марио нема промашено пенал значи по автоматизам класично "кинење" 2 бода и надвор од битка за у нокаут фаза.
Не е секој тим Јувентус де.Ајакс, местачи, мафија!
Морав да го "фиксувам"Не е секој тим Јувентус/утд де.
да бе тоа ќе е проблемот со сити ... со самиот факт што во две утакмици примаш 5 гола од ајакс јасно е дека местото не ти е ни во ЛЕОд вчера единствен губитник испадна Манчестер Сити. Класично оштетување од страна на судија. Чист пенал беше фаулот врз Балотели, а фактот што Марио нема промашено пенал значи по автоматизам класично "кинење" 2 бода и надвор од битка за у нокаут фаза.
Тоа што примил Сити толку голови си стои и несмее да биде причина за тоа што тикварот од судија не свирна пенал. Фаул имаше, и мораше да досуди пенал.да бе тоа ќе е проблемот со сити ... со самиот факт што во две утакмици примаш 5 гола од ајакс јасно е дека местото не ти е ни во ЛЕ
Да, но ретко кој тренер би имал доблест да го признае тоа. Свака му част, се поомилен ми станува овој човек.Па и беше како што видов на тв.