Фан Клуб: Интер

Не е у наш стил тоа, на другите им помагаат судиите а ние тепаме со хендикеп.

Дечки има ли некој нешто организирано со автобус или воз или место во кола со некој што ќе иде за утакмицава со Партизан од форумов, најдов карта па да знам дали да ја земам, до сега немам друго друштво? Поздрав!

Дечки има ли некој нешто организирано со автобус или воз или место во кола со некој што ќе иде за утакмицава со Партизан од форумов, најдов карта па да знам дали да ја земам, до сега немам друго друштво? Поздрав!
Prasaj go Kire Ultras, ako si ja nasol preku IC Armata, ke bides zaedno so niv, pa najubavo so niv dog. se za prevoz...

па дечково од кој ќе ја земам рече дека е од таму картата земена заедно со уште 20 души ќе сум бил, фала за инфото Бене ;)

па дечково од кој ќе ја земам рече дека е од таму картата земена заедно со уште 20 души ќе сум бил, фала за инфото Бене ;)
Епа со нив исконтактирај, т.е. со нас, пиши му на кире а он нека те упати кај Мартин С.
Ја иначе не идам, да се разбереме, ја у Мондано ќе глеам, кој е За нека дојде.

Епа со нив исконтактирај, т.е. со нас, пиши му на кире а он нека те упати кај Мартин С.
Ја иначе не идам, да се разбереме, ја у Мондано ќе глеам, кој е За нека дојде.
Исконтактирано е, ако е се ок најдов превоз ;)

A dali ke davat na mtv?mislam deka treba jbg nema derbi natprevar,pointeresnite igrat od 19:00

со мало каснење поради оправдани причини,сакам да се извинам за Милито и сите слатки што ги изедов за него,ме демантираше против местачите,срце ми се наполни !
Како и да е,FORZA INTER !!

ги прати некој примавера со борусија на еуроспорт? 1-1 засега, стрелец на интер белоли?(така на резултати го пиши)...

Не е пишано на темава, Страма го собрал и асистентот од примавера екипата што лани работеше со него, ова вчера мислам или пред 2 дена се официјализира па во иднина човеков ќе работи со првиот тим, Бернацани си доби ваљда соодветна замена. Вичненцо Сасо се вика човеков, технички асистент бил, ко да прочитав дека одлично работел при анализата на противниците, нешто во што и Страма се покажа ко доста добар последниов период, единствена утка му беше Рома, евентуално и Сиена али таму се изнаутињаа.
Oд тогаш до ден денешен бајаги напредна во многу сегменти, апла се искупија и за двата порази зашто Јуве на гостински терен беа победени уз судиите а Милан такоџе, со играч мање цело второ, во убер тешки околности го земаа целиот плен.

Ми се свиѓа како се одвиваат работите, откако Аусилио доби поголеми ингиренции тимов се стабилизира, Аусилио е и човекот што го приметил талентот на Страмачиони во Рома и е главен виновник што он беше донесен во Интер. Сега се споменуваат 3 имиња на кои токму Аусилио ќе работи, Хунтелар, Волкот и Дракслер, а исто и Дестро повторно се споменува ко опција во нападот и тоа за Јануари. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom