Фан Клуб: Интер

A na livaja pa posle na longo so ke im praeme ce gi jademe ocigledno za tursija
Дестро оваа сезона ќе беше првотимец, или во најмала рака ќе се мењаваа со Милито, додека Лонго и Ливаја уште 1-2 сезони најмалце нема да припарат во прв тим иако конкуренцијата ќе им станува се поочајна(Милито старее и нема сила за 90 минути, Касано исто, Паласио е ѕвер него ни за Ето не би го мењал).

Туку кога го спомна Ето, ја би го земал оној Думбија - Мумбија од ЦСКА, заборавам како го викаат. Типот е најблиску до Ето од сите што ги имам гледано, знае да се збудали и да мавне 3 комада онака од шала... Само не знам што бидна со него од лани ги немам гледано ЦСКА...

Туку кога го спомна Ето, ја би го земал оној Думбија - Мумбија од ЦСКА, заборавам како го викаат. Типот е најблиску до Ето од сите што ги имам гледано, знае да се збудали и да мавне 3 комада онака од шала... Само не знам што бидна со него од лани ги немам гледано ЦСКА...
Знам лани го зборевме, ми се чини stefan-kobe свршаваше на него...

Ај и јас да пишам,викенов свадви благии ракии драпај си ѓуро и не ја гледав ке пукнам од мука.Како и да е нека ни е честито победата,кој друг ако не ние да ги запре :D Милито звер си знае човекот ств да реши дерби утакмици... гледајки ги само головите и вака што читав и Паласио изиграл јако такоџе и Ханда спасил чисти голови така да ке си ја симнам сеа и на раат ке си ја гледам.Страма покажа уште еднаш дека е и ке биде феноменален тренер,им го учука у сред Торино после толку палења :D

Ѕвер е, ама не пратам доволно, не знам која му е цената, повреди, возраст итн...

Ѕвер е, ама не пратам доволно, не знам која му е цената, повреди, возраст итн...

Форма тапа, годинава го снема, а летоска Рома го бараше, даваше 7-8 мислам, aма испод 15 не сакаа да слушнат...

А мислим дека има 24-25, прогуглај :D

Страма не личи малку на М-р БИН?Инаку шала на страна,одлично се покажува засега!

Мене на Дарко Гелев Брејк многу ми личи :pos:

%7B111118AB-8AAA-464B-84F7-DD9BF52BB45B%7D_Brejk-2.jpg

Ио, бем ти тастатура, и Рано и Самуел со повреди, не е ништо сериозно ама сеуште не е прецизирано колку ќе паузираат, за Самуел веќе се шпекулираше дека ќе ги пропушти Аталанта, за Рано ќе видиме.
Проблем е ова без разлика што играат сега со Аталанта па потоа со Каљари, немаат убер тешки утакмици но Страма преферираше да игра со тројца во одбрана.
Сега е моментот конечно и овој Силвестре да се истакне, последна шанса му е ова, можно е Камби да биде префрлен во одбрана пак или едноставно да се игра со 2ца назад ко со Катанија во второ и Сампдорија цел меч, тоа е доброто кај Страмачиони што тимов го има адаптирано на 2 формации па нема апла да се осети разлика во играта, пристапот му е ист.

Зашо бе, Камби ќе си игра централно, со тоа што ќе има простор во средина за Гуарин и за Оби можеби, ми лајк ит... А може и Весли ќе игра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom