- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.080
- Поени од реакции
- 16.673
Interista @InterPrimavera
Bessa and Di Gennaro have renewed their contracts.
Bessa and Di Gennaro have renewed their contracts.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти си во прв тим...Беса е во прв тим, но поради повреда ќе паузира најверојатно до средина на ноември.
Земи го Џонатан и скриј го некаде до крај на сезона.Дечки ја отидов за Белград... да ви земам нешо? Милито да го земам? а? а?
ФОРЦА!
Интер вечерва брка израмнување на рекорд со победи во гости од времето на Манчини, може тоа да го гледаш како мотив.Ќе игра ли Интер со прв тим вечер?! Ја чекам уште неа, друго имам се фатено од вчера.
Размислувам дали има потреба да ја штитам со Х на пример.
Какви се очекувањата, какви најави има ?! Како што гледам на табелата на Интер не му се итни бодовите, али фала богу Европско натпреварување е, па секој бод е значаен, секоја победа.
Што мислите вие?
Има мала грешка, не е претседателот на AIA, туку претседателот на AIA Милано, поделени се на региони, како кај нас нешто слично...Хах, кој апсурд, претседателот на асоцијацијата на судии во Италија ги вреѓал Интер и Морати на фејсбук, не мора да се претпоставува чив навивач бил, сега добил казна со суспензија од 2 месеци од вршење на својата работа.
Само во Италија ... случајности де, и он изгледа ненамерно згрешил, се дешава.
Инаку Бранка гледам отишол во Белград, периодов константно ги поврзуваа со Маркович од Партизан а типот ретко оди и на гостувања, можно е да го договорат играчов за иднина, b92 денес излегоа со оваа информација, дека имало простор денес да се преговара за него.
Друг го праша, и као рече немала некое значење утакмицата, Тотенхем - Марибор била поинтересна, башка и табелата тоа го покажувала, бла, бла..На РТС ќе одат...
Не знам зашто на МТВ не ги даваат, сакав да го прашам Драган на фб, али кој ќе се замара...
И Интер и Партизан имаат повеќе фанови во МК од тие двете, башка се пореномирани екипи.Друг го праша, и као рече немала некое значење утакмицата, Тотенхем - Марибор била поинтересна, башка и табелата тоа го покажувала, бла, бла..