Џони Вајсмилер
Don't share my food
Во Милано ми е ќеф да ги тепаме со огромна судиска помош или некој непостоечки пенал или гол од очигледен офсајд..тоа би било

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prasaj go Kire Ultras, ako si ja nasol preku IC Armata, ke bides zaedno so niv, pa najubavo so niv dog. se za prevoz...Дечки има ли некој нешто организирано со автобус или воз или место во кола со некој што ќе иде за утакмицава со Партизан од форумов, најдов карта па да знам дали да ја земам, до сега немам друго друштво? Поздрав!
Епа со нив исконтактирај, т.е. со нас, пиши му на кире а он нека те упати кај Мартин С.па дечково од кој ќе ја земам рече дека е од таму картата земена заедно со уште 20 души ќе сум бил, фала за инфото Бене![]()
Исконтактирано е, ако е се ок најдов превозЕпа со нив исконтактирај, т.е. со нас, пиши му на кире а он нека те упати кај Мартин С.
Ја иначе не идам, да се разбереме, ја у Мондано ќе глеам, кој е За нека дојде.
Ок , сеа му пратив порака на членот AceCalebPrasaj go Kire Ultras, ako si ja nasol preku IC Armata, ke bides zaedno so niv, pa najubavo so niv dog. se za prevoz...
Нема да ја даваат, Тотенхем-Марибор ќе ја даваат.A dali ke davat na mtv?mislam deka treba jbg nema derbi natprevar,pointeresnite igrat od 19:00
Да, Белони, гол со лоб...ги прати некој примавера со борусија на еуроспорт? 1-1 засега, стрелец на интер белоли?(така на резултати го пиши)...