Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
линк за проверено добар win8 32 bit на ПП ако се може

Тоа преку интернет експорер кога ќе отвориш веб страна, го влечеш табот и си го ставаш на таскбарот. Оваа новост дојде со ие 9 и ми е доста практична.
А можи иконите да се отвараат со Хром некако? :pos:
Едит - IE 10 партали прај на 8цава, тој ќе си го користам. :eek:
Дали е 64 битна десктоп-верзијата на IE ако имам 64 битен Win8? Метро верзијата не ја користам, ова е супер со таскбаров.

Дали е 64 битна десктоп-верзијата на IE ако имам 64 битен Win8? Метро верзијата не ја користам, ова е супер со таскбаров.

И мене ми беше тешко да се привикам, но сега неможам без нив :icon_lol:. Иначе да 64 битен е и работи феноменално

И мене ми беше тешко да се привикам, но сега неможам без нив :icon_lol:. Иначе да 64 битен е и работи феноменално
On 64-bit versions of Windows 8, the desktop version of IE10 can be run in 64-bit mode by enabling Enhanced Protected Mode.

Луѓе, го симнав овој Windows 8 RTM ама не ми е изрежан. Моментално немам цд со над 4,7GB меморија и не можам да го изрежам и пробав да го стартувам преку Daemoon Tools. Кога ќе го отворам ми вика Error Command Line. Што е проблемот?

windows-от што си го симнал јас го нарежав на обичен dvd verbatim

Немам вербатим, имам DVD-R 4,7GB, ваљда ќе може. Ама глеј сеа, го отворив во Даемон и ми вика: Use the other installation disk that says 64bit. When you insert it, Windows setup will restert automatically.

All in one си го симнал, сите верзии на осумката. Ваљда само преку уесбе можеш, или да си симнеш само 32, 64/pro, enterprise верзија.

All in one си го симнал, сите верзии на осумката. Ваљда само преку уесбе можеш, или да си симнеш само 32, 64/pro, enterprise верзија.

Сеа ќе го изрежам, и ако не работи сосе лаптоп низ прозор.

Сеа ќе го изрежам, и ако не работи сосе лаптоп низ прозор.
Чеј, ти беше тој шо замараше со режење седмица едно време?
Уште немаш купено празно двд?
Брее циции.
-.-

all in one ... ги има сите верзии х86 и х64 , нема врска усб се реже на обичен диск а после инсталираш што сакаш !!!! добар е зашто кога некој ќе ти побара а нема јака машина може да си инсталира 32 бит или обратно 64 бит без носење на 15 диска .

Чеј, ти беше тој шо замараше со режење седмица едно време?
Уште немаш купено празно двд?
Брее циции.
-.-

:D :pos: Абе шо ќе купувам празни цд-ња кога не режам ја секој ден дискови, е само вака по потреба. Ќе земам после обично DVD-R и готово. :))))

Уште нешто ФЕНОМЕНАЛНО

Ти текну како кај хром кога ќе се логираш ги имаш сите боокмаркс и хистори. КОНЕЧНО е тука кај ие10 (можеби било и во 9-ката незнам) но ова ми беше ЕДИСТВЕНАТА работа за која заглавив на хром.

64 битен интернету here I come here I go....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom