Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
aактиватор може ли некој да ми каже како шо..инсталирав ПРО и како да активирам?

го активирав преку кључот шо ми го пратија од мајкрософт и стои фино лепо дека е активиран, ми отвори опции ваму у ПС сетингс и сеа ниедна апликација не ми отвора ебаго

Значи симнав про, и со активатор (пошто друго не фаќаше) го активирав и пишува активетед, арно ама коа одам да го додадам клучот од мајкрософт вика дека не е активиран, прво да го активирам ? хм

Значи симнав про, и со активатор (пошто друго не фаќаше) го активирав и пишува активетед, арно ама коа одам да го додадам клучот од мајкрософт вика дека не е активиран, прво да го активирам ? хм
Прво активирај го со КМС сервер за 180 дена (најди онлајн сервер), па после со клучот од мајкрософт :)

ахххх и првиот баг ......
http://helpx.adobe.com/photoshop/kb/image-background-transparent-or-flickers.html
при работа со фотошоп , драјверот или самиот ос има проблем , при што од транспарентна позадина станува црна па повторно се враќа во транспарентна !!!! :mad: ........

ахххх и првиот баг ......
http://helpx.adobe.com/photoshop/kb/image-background-transparent-or-flickers.html
при работа со фотошоп , драјверот или самиот ос има проблем , при што од транспарентна позадина станува црна па повторно се враќа во транспарентна !!!! :mad: ........
Најверојатно драјверот имам инсталирано драјвер за nvidia 306.97, и виндовс 8 на неколку наврати ми го има јавено она... nvidia driver...not responding... графичката е GF GTX 460 SE... јбг... ваљда во nvidia ќе поправат нешто...во следниот драјвер

Најверојатно драјверот имам инсталирано драјвер за nvidia 306.97, и виндовс 8 на неколку наврати ми го има јавено она... nvidia driver...not responding... графичката е GF GTX 460 SE... јбг... ваљда во nvidia ќе поправат нешто...во следниот драјвер

Инсталирајте го последниот бета драјвер и нема да имате проблем...се надевам :)

Capture.png

--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:56 ---
Не е лошо
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 03:20 ---
15clm6q.png

како ги стаи тие иконите доле у таскбарот мислам на оние гоогле фб и сл

како ги стаи тие иконите доле у таскбарот мислам на оние гоогле фб и сл

Тоа преку интернет експорер кога ќе отвориш веб страна, го влечеш табот и си го ставаш на таскбарот. Оваа новост дојде со ие 9 и ми е доста практична.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom