The Walking Dead

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
а од кај знајш дека лори погина? и дека малиот ја уби? се слушна истрел, ама каде и во шо не се виде, така? тука можи некое изнендаување да има??? :confused:
И да не пукал во нејзе каде ќе оди она со исечен стомак? :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.237
Поени од реакции
8.340
него еве местам преводот за 2 сезона, како што гледам цела 2 сезона се дешава на фарма ?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
него еве местам преводот за 2 сезона, како што гледам цела 2 сезона се дешава на фарма ?
Така некако, ама за иако некои викаат дека тоа беше досадно, јас ти викам дека беше интересна сезона, напната,е немаше многу акција

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Ептен правите некои невозможни twist-ови за серијава...значи Лори умре а Керол е жива,попросто неможе да биде

Инаку одлична епизода,го насочи дејството во сосема друг правец,мислев и оваа ќе биде малку подосадна сезона како што беше втората но сега за сега работите се движат одлично

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ептен правите некои невозможни twist-ови за серијава...значи Лори умре а Керол е жива,попросто неможе да биде
Епа зошто тогаш на имдб кај Irone Singleton (Дед-Дог) убаво си пишува дека Killer Within му е последна епизода? :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Епа зошто тогаш на имдб кај Irone Singleton (Дед-Дог) убаво си пишува дека Killer Within му е последна епизода? :D
среќа дечкото што го цитираше спомна нешто за т дог :D

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
среќа дечкото што го цитираше спомна нешто за т дог :D
Па да не се повторувам де, он вика Лори умрела, а Керол е жива. И јас прашав зошто на имдб кај Лори пишува дека ќе глуми и во наредните 3 епизоди (у претходен пост го имам воа) ,а кај Т-Дог нема ништо.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Па да не се повторувам де, он вика Лори умрела, а Керол е жива. И јас прашав зошто на имдб кај Лори пишува дека ќе глуми и во наредните 3 епизоди (у претходен пост го имам воа) ,а кај Т-Дог нема ништо.
Можеби бидејќи ќе се појави во некој флешбек, или пак можеби намерно е најавено така од страна на продуцентите. Знам во Lost правеа така колку гледачите да не дознаат предвреме дека некој ќе умре.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Можеби бидејќи ќе се појави во некој флешбек, или пак можеби намерно е најавено така од страна на продуцентите. Знам во Lost правеа така колку гледачите да не дознаат предвреме дека некој ќе умре.
најверојатно е тоа :)

Q: Did you do anything in particular to put your character to rest?
A: We started having death dinners for everyone who got killed off the show beginning in Season 1. After some one's last episode, all the actors would go out to dinner together and raise a glass to them. Those dinners became a big tradition. We're a bigger cast so we have to be a bit more private. Steven (Глен) came up to me during Episode 1 this season and he said, "I don't think you should have to do your own death dinner," and he said he'd do it for me. And I said, "Wow, that's incredibly sweet." And he came up to me a week later and said, "How do you do it?" And I said, "You find a restaurant that has a private room and you tell them that you're throwing a birthday party." And he kept coming up to me, and was like, "But which restaurant?" It ended up being, adorably, twice as much work! The whole cast came though and I said a farewell.

Интервју со Сара Вејн, дефинитивно мртва e :icon_lol: цело интервју

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Навивав цело време да умре Андреа али ќе ја гледаме кучката уште. Ја мразам зашто ми се прави бедес цело време.

Иначе, иако ја отворив темава, тек сеа ја изгледав целосно серијата. :D
Лори не ми сметаше до толку оваа сезона. Т-Дог, воопшто не го ни сметрав дел од екипата, ептен ми беше мех карактер, за кој ништо не знаеше. Онака, што беше Т-Дог ?! Нема везе, друг пут подолго ќе изнапишам, битно има еве, 9/10 од мене.

П.С. Спојлери, само првите 2 дена после епизода, после којгиебе. Јас не гледав долго време па не ја отварав темата, така и другите нека праат.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
сеа кои ли ќе го дои бебево :eek: а и глупости да жртвуваат член од групата за едно дете кое ќе биде само одговорност, двајцава ми изгледаат кул дечки, а и Т-Дог дур ја затвараше капијата од авион се гледаше дека ќе биде каснат
Ќе му бараат нешто млеко на бебето во следната епизода.Бар така нешто видов од тие инсеритите што ќе се случи следно.
Иначе на Лори мислам дека и немаше спас.Во такви услови изборот беше или она или она заедно со бебето да умрат.Башка мајчинска жртва за бебето.....итд.

На крају крајева,лук ат д биг пикчр.......бебето значи продолжување на врстата :icon_mrgr:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Ќе му бараат нешто млеко на бебето во следната епизода.Бар така нешто видов од тие инсеритите што ќе се случи следно.
Иначе на Лори мислам дека и немаше спас.Во такви услови изборот беше или она или она заедно со бебето да умрат.Башка мајчинска жртва за бебето.....итд.

На крају крајева,лук ат д биг пикчр.......бебето значи продолжување на врстата :icon_mrgr:
koja vrsta? bebeto znaci samo problemi..Rik ja ubi Lori so toa so i dozvoli da go rodi...trebase da abortira ali glupa kucka si e glupa kucka...

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
koja vrsta? bebeto znaci samo problemi..Rik ja ubi Lori so toa so i dozvoli da go rodi...trebase da abortira ali glupa kucka si e glupa kucka...
Да, оти сигуно лесно ќе и беше да одлучи да абортира за време на апокалипса.

И како ќе абортираше?
Shotgun или Falcon Punch? :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom