The Walking Dead

koja vrsta? bebeto znaci samo problemi..Rik ja ubi Lori so toa so i dozvoli da go rodi...trebase da abortira ali glupa kucka si e glupa kucka...
Абортирањето ти е ко одење преку улица лесно, така ? Ај да не отвараме таква тема на дискусија,али туку така мислиш се абортирало,а ? И под тоа не мислам на процедурата,туку на донесувањето на таква одлука.
Бебето е проблем,но бебето ќе трае уште 70-80 години,бебето родено во тоа време полесно ќе го научиш да се снајде во таков свет......бебето и даље ќе се репродуцира.....
Тоа е уствари и цела цел на размножувањето - продолжување на врстата.Ако на луѓето секогаш им било само до голо преживување уште во камено доба никој немало да раѓа.......
Уствари тоа и го правеле неандраталците,али види чуда - они изумреле.....

Абортирањето ти е ко одење преку улица лесно, така ? Ај да не отвараме таква тема на дискусија,али туку така мислиш се абортирало,а ? И под тоа не мислам на процедурата,туку на донесувањето на таква одлука.
Бебето е проблем,но бебето ќе трае уште 70-80 години,бебето родено во тоа време полесно ќе го научиш да се снајде во таков свет......бебето и даље ќе се репродуцира.....
Тоа е уствари и цела цел на размножувањето - продолжување на врстата.Ако на луѓето секогаш им било само до голо преживување уште во камено доба никој немало да раѓа.......
Уствари тоа и го правеле неандраталците,али види чуда - они изумреле.....

seriozno bebeto rodeno vo toa vreme polesno ke go naucis kako da zivee???SO UBIEC MRDNAT TATKO I SO POREMETENA GRUPA ISKOMPLEKSIRANA...deteto ke stane samo ostetena roba ko maliov karl...

seriozno bebeto rodeno vo toa vreme polesno ke go naucis kako da zivee???SO UBIEC MRDNAT TATKO I SO POREMETENA GRUPA ISKOMPLEKSIRANA...deteto ke stane samo ostetena roba ko maliov karl...

Убиец мрднат? Тебе нешто не ти е арно. Рик не е мрднат, а сите се убијци.За да преживееш мораш да убиваш, кој и да се наоѓа на такво место ќе убива.

Групата не е искомплексирана, сите имаат различни карактери и тоа е нормално, но наоѓаат начин да функцинионираат, ако не па гледај до каде стасаа заедно, а луѓето ќе умираат цело време... ако тоа те буни

Стигнав до 7 епизода од 2 сезона,можам да кажам Шејни е адреалинот во серијава што ја подигнува на ниво серијава.

Are you for real?

Ти да беше на местото на Рик, шо ќе праеше? Ќе му седеше на Шејн да те убие и да ти го земе семејството? Или ќе ги оставеше оние во затворот да ги убијат жена ти, син ти и пријателите?

Тоа што го има Рик ( и сите останати ) е волја за живот. За да преживееш во Walking Dead светот, треба да си спремен на се, да се адаптираш на околината...

А Карл зошто е мрднат? Оти на 10 години знае да пука со пиштол? Оти убиј друг чоек за да го спаси татко му?

А, шо е нормално, според тебе? Сите да легнат на земја и да умрат?

Очигледно ништо не разбираш.....нема поента да пишувам даље.....

Размисли дека во општество какво што е во The Walking Dead не можат да се развијат луѓе како во нормалниот свет. Во таков свет треба да бидеш суров и храбар, што ако не бидеш, ќе умреш. Многу просто. Тоа ти е исто и со храна и со вода. Замисли ако немаш храна или вода ќе полудеш, ќе правиш се' само за да дојдеш до потребното. Ама ај да не навлегуваме во други теми.

Аууу јас ги врзав две епизоди постколоквиумски... :cuc::cuc:

Серијава е брутална, буквално да не мрднеш од пред телевизор 45 минути. Дефинитивно незнаеш што ќе се случи. Не ни претпоставив дека Гувернерот ќе ги упуца војниците и дека Лори ќе се жртвува за бебето. :confused: Умре како херој дефинитивно, и Карл не е веќе толку омразен кај гледачите.

Групата изгуби двајца, но и доби двајца, затворениците претпоставувам дека се дел од групата. Бтњ оти се вклучија генераторите и ја отворија вратата?

Според мене многу фалеше да има и дејствие на друго место, време беше да има нови ликови. Гувернеров се гледа дека е психопат, и ќе донесе неизвесност со неговите дела, исто и Мерл и неговото ново среќавање со Рик ќе е епик. :icon_lol:

hope andrea the bitch dies... :icon_lol:

Серијава влага у моите топ 5 некогаш гледани дефинитивно...

За спојлерите, мене не ми сметаат не ја отворам темата додека не ја изгледам епизодата. :)

Бтњ оти се вклучија генераторите и ја отворија вратата?

Тој малиот црнец ги упали, за да ги убие. Тој ја отвори и вратата и го пушти алармот.

hope andrea the bitch dies... :icon_lol:

fuck you :icon_lol:
Andrea-2583125976125234250.jpg

Омилен лик ми е Андреа :D

Немојте за ликови ајде, ќе се избаци некој со информации од стрипот за ликот ќе треба да го убиеме после. :icon_lol:

Немојте за ликови ајде, ќе се избаци некој со информации од стрипот за ликот ќе треба да го убиеме после. :icon_lol:

Само што се спојлнав самиот со тоа што отидов на сајт да видам како изгледаат ликовите на стрип. Сеа знам што пол е бебето и како ќе се вика...

Само што се спојлнав самиот со тоа што отидов на сајт да видам како изгледаат ликовите на стрип. Сеа знам што пол е бебето и како ќе се вика...

не е толку битно тоа, и хермафродит да е не мењава ништо :D

Mnogu si mi ubav glup :D
<3
Inace jas ne navivam za nikoj, posle Shane uste neam onaka lik za koj navivam. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom