Ф
Фил Ајви
Гостин
Od koja planeta se gledase deka crnecot ke go ubie zatvorenikot a ne Rik? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно прејака сезона ќе биди.On the next episode on AMC's The Walking Dead: Rick is going on a killing spree!
FUCK YEAH!
Страшно добра епизода, мислев декаама се излажав. ( Дали? ) Сега ќе биде интересно, нови ликови се појавија, некои од старите отидоа во неповрат... Ќе биде ова страшно добра сезона.Лори сепак ќе се спаси
Уште ко го видов прв пат.Od koja planeta se gledase deka crnecot ke go ubie zatvorenikot a ne Rik?![]()
Т-дог умре ама затоа сеа нов црнец ќе имаат у група
Ебати логиката, епизодава ич не ми беше јасна.
Како демек мораше баш бебето да се спаси. Не беше омилен лик Лори на никој ама ваквата смрт ми се чини пребрзо остранување од серијата, колку жени на светот се породиле онака без ништо па не можеше и она. Па уште и родениот син да пука во неа, многу сурово, многу.
Лори....
СПОЈЛЕР!
Што бараш да ги читаш последните коментари во темата ако ја немаш изгледано последната епизода?
Јас ја изгледав, може некој ја нема гледано.. кога сите членови претходно можат да ги стават коментарите во спојлери, можеш и ти.
Јас ја изгледав, може некој ја нема гледано.. кога сите членови претходно можат да ги стават коментарите во спојлери, можеш и ти.