Derby d'Italia, Juventus - Inter, 03.11.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Leo Bonnie
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот

• Вкупно гласачи
    180
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено влечење за дрес во овој нормален Универзум се карактеризира како пенал, очигледно во некој друг Универзум не, ама како и да е ме заболе, 1-3 среде Торино, чао пријатно. Тотално надиграни, тотално уништени.
Разбирам дека сте во еуфорија и се тоа.. имате причина абсолутно. Но малку претера.. малку повеќе.. далеку од тоа дека не надигравте.. во најмала рака беше изедначен натпреварот, тоа што Јуве нема напаѓачи , и нема кој да ги материјализира шансите, тоа е друга работа... Инаку толку радост на играчите по последниот свиреж , не верувам дека видов и кога освоивте ЛШ со Мурињо... Честито заслужена победа.

Имате среќа што јуве нема голгетер вистински, ама само до зимскиот трансфер период, Марота бил забележан во публика и сега ќе го купи вистинскиот Никола, а не овој првиот Бентнер Никола :pos:
http://kurir.mk/makedonija/vesti/90631-VIDEO-Gruevski-vo-akcija-znae-i-da-lobuva
За Милан е лидеров наш :)

Честитки од срце на Интерашите за презаслужената победа. Ова е и можеби најзаслужената нивна победа над Јуве од кога гледам фудбал а имам пропуштено само еден меч (кога не победија 1-0 со голот на Џоркаеф), од објективни причини. Би ги замолил Јувенташите барем вечерва да не се кочоперчат со табелата и понизно да го честитаат поразов а ако мислат да се караат и препуцаваат со противничкиот табор нека одморат од форумот до утре. Најозбилно, ваков мутав Јувентус немам гледано од времето на Роки и Зак и ако некој заслужува да биде плукан тоа се сите играчи на Јувентус од прв до последен а не играчите на Интер а уште помалку нивните навивачи. Со оваа игра од вечерва ни многу помали риби од Интер не можат да се победат. Ова беше срам за фудбалот од страна на Јуве и една од најтешките вечери за мене затоа што морам да плукам по своето ама тое е реалноста.
Да не беше голот од 2 метри офсајд којзнае дали воопшто ќе постигневме гол такви сакати. Измените беа:facepalm:, Занети го стави во задниот џеб Асамоа, Пирло ко да беше на марихуана, Џовинко може да иде во некој циркус да се врти на трапез и да не ги набројувам другите зошто ќе го скршам мониторот, ми се дига притисок. Сега ми останува само да опнам негде 4-5 пива па може ќе ми биде полесно, нешто слично ко помали кога мававме по неколку пива кога ќе те остави џенцката:). Уште еднаш честитки за Интер и нивните навивачи.
Друже искрено,пола од твојот памет да го имаат некои членови на форумов би било топ.Свака част!

Разбирам дека сте во еуфорија и се тоа.. имате причина абсолутно. Но малку претера.. малку повеќе.. далеку од тоа дека не надигравте.. во најмала рака беше изедначен натпреварот, тоа што Јуве нема напаѓачи , и нема кој да ги материјализира шансите, тоа е друга работа... Инаку толку радост на играчите по последниот свиреж , не верувам дека видов и кога освоивте ЛШ со Мурињо... Честито заслужена победа.
Од еуфоријата тоа па и ти. :D А на натпреварот според мене подобар беше Интер, рачунај цело второ полувреме Јуве беше во џеб ставен, а и во прво не игравме воопшто лошо само што немавме шанси сем таа на Касано кога шутна покрај статива. Јуве во прво беше поконкретен, Маркизио имаше зицер, потоа уште еднаш се најде во добра ситуација али немаше баланс, али тоа беше се од Јувентус. Премногу беа анемични денес и тотално надиграни од Страма. Долго е првенството, доста беше радоста треба сега малце на земја да се спуштиме, ипак Јуве има бод предност пред нас, но како и да е трката за титулата станува мнооогу поинтересна.

"Vogliamo solo spiegazioni, parlare in maniera civile ...

Другар, заслужено победивте, ама секоја грешка на судијата наместо да се адресира на ФИГЦ и да им се направи притисок од нив од страна на сите (сите страдаме од судиите, дури и ние :D ), сите медиуми почнуваат Јувентус местат, продолжуваат по старо, и се така заради публицитет.

Ете Клатенбург направи грешки доби суспензија доживотна, Таљавенто досега требаше в затвор да биди а не дерби да ми суди ама жабарите имаат некои други приоритети....

Другар, заслужено победивте, ама секоја грешка на судијата наместо да се адресира на ФИГЦ и да им се направи притисок од нив од страна на сите (сите страдаме од судиите, дури и ние :D ), сите медиуми почнуваат Јувентус местат, продолжуваат по старо, и се така заради публицитет.

Ете Клатенбург направи грешки доби суспензија доживотна, Таљавенто досега требаше в затвор да биди а не дерби да ми суди ама жабарите имаат некои други приоритети....
Абе сеа, од кај да знаеме дали е ФИГЦ или Моџи :D

Небитно, нигде не пишува по медиумите дека Јуве мести, туку дека грешките одат во корист на Јуве(Катанија 2 грешки, Интер 2 грешки во 35 минути), дали Јуве мести, дали Кришито од Русија, или судиите од забава не гледаат, може ќе дознаеме некој ден.

Некој мнооооогу те лаже.

Пенал над Милито немаше, ама не се бунам зш Јуве даде гол од офсајд.:icon_mrgr:

на псж им е прва опција ..... во случај да не го земата ќе тргнеле по меси или роналдо.
Многу јако француско р ќе фаќа...ок забегавме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom