Derby d'Italia, Juventus - Inter, 03.11.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Leo Bonnie
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот

• Вкупно гласачи
    180
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја оплескале со она consistent first eleven, а ми се допадна анализава

То consistent first eleven незначит дека на секој натпревар игрет со истите 11 ко Наполи:D.....туку ги менвет 3-4 играчи одвреме навреме.

Utre stfarno ke bide pekolno,ocekuvam super igra i daj boze da ima fer sudenje,mislam deka utre ke igra ricky alvarez pozadi milito i palacio i u sredina ke bide campiaso Guarin H.Zanneti i nagatomo,,i ke tepame sigurno:)

То consistent first eleven незначит дека на секој натпревар игрет со истите 11 ко Наполи:D.....туку ги менвет 3-4 играчи одвреме навреме.
Кај Интер уште Морати не влегол во игра :D

Немаме ние прв тим, ниту формација, се можеме да играме. Ништо чудно да почнеме 3-5-2 и да завршиме 2-2-8

557742_10151235875239127_1156334868_n.png

па им ставиле avoiding offsides ко слабост ... ко демек судијата и да е офсајд ќе го досуди :D

па им ставиле avoiding offsides ко слабост ... ко демек судијата и да е офсајд ќе го досуди :D
многу е минијатурен џовинко и не можат да го приметат ко ќе е во офсајд,не за друго :D

Треба да се убијат ако Паласио им даде гол...

Sorry? Паласио не е ни малку слаб играч, не смее да се потцени...

Демек Јувентус има класа напаѓач?

Не, нема. Вучинич го заборавате. Сепак немаме баш некој што може да одлучи со еден потег, но тимот игра заедно. Тоа го покажува и фактот дека дури 12(ако не се лажам) играчи постигнале гол, па не е баш лесно да се затвори играта на Јуве, пошто не се сведува на еден единствен играч.

Utre stfarno ke bide pekolno,ocekuvam super igra i daj boze da ima fer sudenje,mislam deka utre ke igra ricky alvarez pozadi milito i palacio i u sredina ke bide campiaso Guarin H.Zanneti i nagatomo,,i ke tepame sigurno:)

Сигурно?
We'll talk about it tomorrow!

Ако има некој падобранец за кладба нека ми пише ПП. Ајде мишеви навалете, од 56 (колку што гласале за Интер досега) барем 1 да се јави :D

Сега за сега натпревар на сезоната, дуел помеѓу двете екипа со најдобра форма во моментот. Јувентус е фаворит како шампион, домаќин, непоразен дооолго време, но никогаш не треба да се отпишува Интер. Доколку Интер се определи на тактика да се брани и од контра напади да се обиде да го загрози Буфон, осудени се на пропаст (така се обиде и Наполи против Јуве, па не можеа да мрднат). Како и да е, мислам дека ке биде интересен натпревар, со резултат 2-1 за Јуве..

Јас пред некоја година се кладев со еден интераш, да ме натераше да менам аватар уште ќе требеше да го имам:LOL:

Јас пред некоја година се кладев со еден интераш, да ме натераше да менам аватар уште ќе требеше да го имам:LOL:
Десет пати смени ник, те заборавив :D

Каква вечер беше тоа :pos:

^ Го заборави најјакото од сите
хаха ко ќе видам какви играчи го носеа дресот :confused: иначе оваа е единствената утакмица во животот да го видам Буфон изнервиран, многу го замразив Мота после ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom