F
FuckYouAll
Гостин
Ја оплескале со она consistent first eleven, а ми се допадна анализава
То consistent first eleven незначит дека на секој натпревар игрет со истите 11 ко Наполи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја оплескале со она consistent first eleven, а ми се допадна анализава
Треба да се убијат ако Паласио им даде гол...
Кај Интер уште Морати не влегол во играТо consistent first eleven незначит дека на секој натпревар игрет со истите 11 ко Наполи.....туку ги менвет 3-4 играчи одвреме навреме.
многу е минијатурен џовинко и не можат да го приметат ко ќе е во офсајд,не за другопа им ставиле avoiding offsides ко слабост ... ко демек судијата и да е офсајд ќе го досуди![]()
Треба да се убијат ако Паласио им даде гол...
Демек Јувентус има класа напаѓач?
Utre stfarno ke bide pekolno,ocekuvam super igra i daj boze da ima fer sudenje,mislam deka utre ke igra ricky alvarez pozadi milito i palacio i u sredina ke bide campiaso Guarin H.Zanneti i nagatomo,,i ke tepame sigurno![]()
То е за да не е многу сумливо.па им ставиле avoiding offsides ко слабост ... ко демек судијата и да е офсајд ќе го досуди![]()
Десет пати смени ник, те заборавивЈас пред некоја година се кладев со еден интераш, да ме натераше да менам аватар уште ќе требеше да го имам![]()