Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам дека после идентична ситуација би се напишале 50 страни, сеедно ќе беше зашто тоа беше меч каде евидентно беше кој ќе добие 3 бодови.

Не е битно, гледам сенилниов Зампарини бара технологија да се воведе у фудбалов, нешто паметно и од него, се надевам у наредни 2 до 3 години овој проект успешно ќе се спроведе во фудбалот.
Не е баш така дека немало да се напишат фановите на милан, и интер едвај чекаат некоја судиска грешка во корист на милан и да почнат пак еве калчополи еве пак местат и после препукувања ете ти 50 страни, дај биди реален и признај го тоа... јас те разбирам дека грешката што ја стори судијата не влијаеше на резултатот, ама не можат сите да разберат, пример фановите на премиер лига, ќе речат ене ги местачине на сериа а какви голови, ама таму се случуваат уште по сериозни работи каде судија навредува играч, али за нивните фанови тоа е нормално пак сериа а е местачка лига...

Не е баш така дека немало да се напишат фановите на милан, и интер едвај чекаат некоја судиска грешка во корист на милан и да почнат пак еве калчополи еве пак местат и после препукувања ете ти 50 страни, дај биди реален и признај го тоа... јас те разбирам дека грешката што ја стори судијата не влијаеше на резултатот, ама не можат сите да разберат, пример фановите на премиер лига, ќе речат ене ги местачине на сериа а какви голови, ама таму се случуваат уште по сериозни работи каде судија навредува играч, али за нивните фанови тоа е нормално пак сериа а е местачка лига...

ова што го напиша ти е circle of life .... кога за интер беа досудени 7 или 8 пенали во сезона пред три четири години овде беше воена состојба. лани за пеналите на милан иста приказна (сети се на теориите на луцидниот). оваа година јуве е на тапет ... така да не можеш да го искорениш тоа ...

ова што го напиша ти е circle of life .... кога за интер беа досудени 7 или 8 пенали во сезона пред три четири години овде беше воена состојба. лани за пеналите на милан иста приказна (сети се на теориите на луцидниот). оваа година јуве е на тапет ... така да не можеш да го искорениш тоа ...
Нормално е дека нема да го искорениш, тоа али тоа е тоа, се додека има судиски грешки така ќе биде мене друго ми беше муабетот, одма се фаќаат за местење или сл при секоја судиска грешка, али сепак во право си како и деа нема да се искорени тоа...

Брат 10 години немате победа во Торино, ако одиме по таа логика се знае кој е победникот ...
Ако не примети бев ироничен бидејќи твојот колега напраи убер глупа споредба. Сигурно не сум ретардиран па да судам по тоа што Јуве им дал два гола на Болоња на домашен терен а Интер три на гости на Болоња и ајде сеа Интер ќе тепа.

Колку е тапа италијансково значи ц ц ц...ее времињата на Шева, Роналдињо, Дел Пиеро, Верон, и кој уште не алоооо што бидна од првенствово сега ...

Што му фали бе? Ова се времиња на Амаури, Антонини, Нагатомо, Де Чеље итн итн:icon_lol:

Што му фали бе? Ова се времиња на Амаури, Антонини, Нагатомо, Де Чеље итн итн:icon_lol:

-------------------------амелија-------------------
-----------јепес----бонера----силвестер------
----антонини-----------------------де чеље-----
------мудингај---мунтари----констант--------
----------бориело------------амаури----------

и нека дојде кој сака е наша порака !!!!

-------------------------амелија-------------------
-----------јепес----бонера----силвестер------
----антонини-----------------------де чеље-----
------мудингај---мунтари----констант--------
----------бориело------------амаури----------

и нека дојде кој сака е наша порака !!!!

:pos: повеќе од пола Милан ти е во “идеалниов тим“. Тренер Гасперсон (тој практикува со 3ца во одбрана, Раниери 4-4-2 му е омилена :pos:)

Неколку играчи непотребно се исхејтани (како и еден тренер :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom