- Член од
- 10 мај 2012
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 47
наскоро ке има нов дигитален ресивер од телекабелшто чудо е ова ? Да не имаат вакво нешто Телекабел ? просто да не веруваш![]()
не ваков но сли4ен , и брзините на интернетот ке се зголемат
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
наскоро ке има нов дигитален ресивер од телекабелшто чудо е ова ? Да не имаат вакво нешто Телекабел ? просто да не веруваш![]()
MTV e stvarno losa ....Знае ли некој зашто на телекабел мтв и телма на дигиталната се катсрофа како вехаес, канал 5 и алфа се така-така а сител и 24 вести се џам, на други оператори мислам дека не е така (посевно на макс тв) сум приметил сите им се џам, јас се сомневам дека намерно се форсира макс тв, истоа така мислам дека затоа и нема на мтв лига на шампиони во вторник а макс тв дава за поголем број претплатници да имаат... дали сум во право незнам ама се сомневам дека така се игра
ej da? a jas sto imam tv so vgraden resiver? a kolku ke se zgolemat brzinite (jas smetam posebno na uploadot treba)imas tocna informacija ili samo spekulacija rekla kazala?наскоро ке има нов дигитален ресивер од телекабел
не ваков но сли4ен , и брзините на интернетот ке се зголемат
, како шо зошто ке видиме наскоро.
Ја нема.дали на ТК ја има СК Прајм? да не барам џабе оти гледам едно мало локално операторче ја има на понуда а ТК е кока кола за тоа операторче
Според мои претпоставки очекувајте наскоро и FOX да ви ја стават, бидејќи е со превод.Од пред 2 недели 24Kitchen е со македонски титл.
А имаат минус за SK Prime што ја нема, на конкурентската кабелска во бт ја имаат.
Можно е, не ме чуди, ама како само имаат излепено плакати дека кај нив ја има SK Prime...Според мои претпоставки очекувајте наскоро и FOX да ви ја стават, бидејќи е со превод.
Иначе SK Prime во Македонија засега има право само TotalTV, друг оператор нема, значи таа кабелска од Битола нелегално ја пренесува оваа програма
Македонија, земја на чудата. И се' е можноМожно е, не ме чуди, ама како само имаат излепено плакати дека кај нив ја има SK Prime...
Бај д веј, ја имаат и Fox Movies со српски превод, најверојатно и таа нелегално ама изгледа имаат некоја јака врска шо не им прават проблем од СРД.
Сигурен си за кабелската дека е нелегално?Според мои претпоставки очекувајте наскоро и FOX да ви ја стават, бидејќи е со превод.
Иначе SK Prime во Македонија засега има право само TotalTV, друг оператор нема, значи таа кабелска од Битола нелегално ја пренесува оваа програма