Јас колку што заприметив никој не беше исфрлен од списокот или бар немаше таква информација низ целата збрка.Само едно ќе кажам, вечер ако загубат или изиграат нерешно против Швајцарија, тоа медалите од претседателот нека си ги напикаат во газот.
Не читав овие 4-5 дена информации околу тоа збрките РФМ- Играчи, и не ме интересира, по квалитетни сме од репрезентацијата на Швајцарија, на последното ЕП бевме 5ти, ако вечер не победат ич нека не одат во Шпанија во јанури месец да се бледат и таму..
И ме интересира само дали Гоце е во составот? .. не ја читав темата поназад..
Јас колку што заприметив никој не беше исфрлен од списокот или бар немаше таква информација низ целата збрка.
Па тој е списокот, поширокиот тогаш шо го дискутиравме, на списокот од 15 играчи за натпреварот којзнае дали ќе биде...Само едно ќе кажам, вечер ако загубат или изиграат нерешно против Швајцарија, тоа медалите од претседателот нека си ги напикаат во газот.
Не читав овие 4-5 дена информации околу тоа збрките РФМ- Играчи, и не ме интересира, по квалитетни сме од репрезентацијата на Швајцарија, на последното ЕП бевме 5ти, ако вечер не победат ич нека не одат во Шпанија во јанури месец да се бледат и таму..
И ме интересира само дали Гоце е во составот? .. не ја читав темата поназад..
Те поздравија Миркуловски и Манасков.15 минути Стоилов 3 гола, Филип Лазаров гол и 3 асистненции.
Металург е Македонска репрезентација they said...
Треба треба да скине малце доколку се деси тоа ќе ти стане јасно зошто се форсира тоаГледав таму некои пишувале Столе да ослабне, Столе наредниве 2 години и да сака не може да ослабне.
Кога врбата ќе роди грозјеТе поздравија Миркуловски и Манасков.
А Столе кад тад,тоест кога ванчо ќе иде во пензија може и наредна сезона,ќе заигра за Металург не се секирај.