FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе ја пуштам ми барама origin? Што треба да правам, да го ставам кракот или?

И мене ми крашнува на крајот на втората сезона на 31ви мај.
Го реши некој тој проблем?

Зошто играта кога ја инсталирав и ја уклучив не сецкаше играше си се нормално, а после 2 дена играта почна да сецка што е проблемот ?

На кое се дава фор? Ко на ПЕС шо е дупло кликање на копчето за трчање, ваму како е? Прв пат играм после долго време...

Мене па ми крашнува играта кога ќе се врати играч од повреда :(

Help.
Ја имам симнато BlackBox верзијата од Замунда. Го гасам антивирусот, ја инсталирам играта, се' океј. Послем ја пуштам играта, на почеток има едно лого од ЕА и blank screen. Ништо. Колку и да чекам ништо. Читам по интернетов и други имале таков проблем, bug било и ЕА работеле на случајот. Е сега нигде не најдев како да го опоравам. Има чаре за ова или RELOADED верзијата да ја симнувам?

edit:
Вака ај пробај го следново :
1. My computer
2. C/D ( зависи кај ја имаш инсталирано ) Program Files -> FIFA 13
3.Game --> fifasetup --> ќе скролнеш надоле и ќе бараш fifaconfig.exe

Ќе кличнеш два пати на тоа и ќе ти се отвори еден прозорец Play, Settings, Quit.
Пробај пушти ја од тука.
Ја опоравив со оваа постапка. :P

Мене па ми крашнува играта кога ќе се врати играч од повреда :(
Во Career mode?
Career mode-от има милион багови и крешува за секакви банални причини, но не е до кракот, до играта е.

Во Career mode?
Career mode-от има милион багови и крешува за секакви банални причини, но не е до кракот, до играта е.
Да.Али добро после неколку крашнувања не ја ни отворив пораката во која се вика дека се враќа фудбалерот и ок е.

Во Career mode?
Од кај виде дека е од играта жити се?
Зошто мене ниту еднаш ми нема крашнато на било кое место? :)
До кракот е, не е до играта. И тоа на секој пц, на различно место крашува. Буквално каде ќе му текне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom