Првиот дел снимањето му било само 10 илјади евра... А толку многу има заработеноМоже некој да ми објасни како еден ефтин филм како Паранормал активити заработува многу пари?
гледам за 1 ден 15.милиона, а за снимање кошта само бедни 5 милиона, значи наскоро може да се очекува и 5 дел, глупи амери.
5 милиона не е воопшто бедна сума за да се направи филм. Се од овие типови на филмови произлезе од Blair Witch Project кој беше направен за само 20 000 долари, тоа е сума за пофалба, го направија со 20 илјади, заработија сто пати повеќеМоже некој да ми објасни како еден ефтин филм како Паранормал активити заработува многу пари?
гледам за 1 ден 15.милиона, а за снимање кошта само бедни 5 милиона, значи наскоро може да се очекува и 5 дел, глупи амери.
Не се они навлечени на продолженија, него ако нема заработувачка нема продолженија.Американциве се навлечени на продолженија.
Трето полувреме да беше американски филм ќе направеа и сиквел што ќе се викаше Четврто полувреме и ќе се случуваше во 2157 и ќе имаше ептен експлозии.
Па после тоа ќе излезеше приквел насловен Соблекувална пред прво полувреме.
Па после тоа ќе излезеше спин-оф на триологијата итн.
Баш имаше некаде статистика колку оригинални филмови се произведувале пред 10 год а колку сега.Годинава се се продолженија на одредена франшиза.
Па можда и стварно би направиле продолжение на Трето полувреме. Ако има профит, зашто да не, нека има Македонски филмовиАмериканциве се навлечени на продолженија.
Трето полувреме да беше американски филм ќе направеа и сиквел што ќе се викаше Четврто полувреме и ќе се случуваше во 2157 и ќе имаше ептен експлозии.
Па после тоа ќе излезеше приквел насловен Соблекувална пред прво полувреме.
Па после тоа ќе излезеше спин-оф на триологијата итн.
Баш имаше некаде статистика колку оригинални филмови се произведувале пред 10 год а колку сега.Годинава се се продолженија на одредена франшиза.
Мех. Иако јас го пофалував, не издржав повеќе од 20 минути. Ваљда заради акцентотThe Campaign.. nalet sostojbata vo usa. Lesen film, pomalku smesen, ako barate vakov, ali dosta jaki faci se pojavuvaat.
Zena mu ja ebese beМех. Иако јас го пофалував, не издржав повеќе од 20 минути. Ваљда заради акцентот
Ffs. Ние Македонциве сме паметни, тие се глупи.Може некој да ми објасни како еден ефтин филм како Паранормал активити заработува многу пари?
Заспавме на овој. Не ја слушај! Што имаш против сексот ти!?