Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека ја пропушташ поентата на сето ова.

Ај сега сами ќе се вреѓаме само оти е женско.. Добар филм си е добар филм.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Perfect Sense
Chasing Amy
et cetera, et cetera..

На една другарка и го препорачав Мр. Ноубади и ми рече што се овие глупости? :D У право се дечките :Р

Да не се мамиме, тешко дека ќе го изгледате филмот до крај. Ако го изгледате... you are not meant to be together :(
Пушти и нешто лесно, за да не ве замара многу, пошо од друга страна, замисли еве ако го гледате Mr Nobody или Eternal sunshine of the spotless mind и го изгледате цел... на крај ќе се разделите ко другари :D

Пушти и нешто со Адам Сендлер ак не. Гушкање, смешкање... ко онај вицон ко ја фаќал тој за дунде дур се смеела таа за да не се помоча. :icon_mrgr:

The Amazing Spiderman 2012
MV5BMjMyOTM4MDMxNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjIyNzExOA@@._V1._SY317_.jpg

Питер Паркер доаѓа до некакви документи кои што ќе му помогнат да разбере зошто неговите родители исчезнале. На патот кон тоа тој ќе судри со др. Курт Конорс, поранешен партнер на неговиот татко.

Добар филм но далеку од добар за разлика од претходните 3 филма. Брзо се одвиваа работите и акција 0... Едино што е подобар овој филм од претходните 3 се само ефектите, но џабе ефекти кога немаше акција подолга од 10 секунди. Слабо од мене 6ка не гледам нешто нај нај, па читам на јутуб коментари дека најдобар филм и им се чудам дали е поради филмот или поради Ема Стоун и дечкото а не поради глумата и приказната на филмот...

Мислам дека ја пропушташ поентата на сето ова.

На една другарка и го препорачав Мр. Ноубади и ми рече што се овие глупости? :D У право се дечките :Р

Не сум до толку гик.. :icon_lol:

Ако девојчето сака да се ебе, ќе се ебе. Нема да стигнат ни до пола час. Филмот нема абсолутна врска со тоа.
Ме нервираат муабети демек тие видови на филмови се инстант стимулатор, демек одма ќе му даде после тоа.

И да е девојчето 50-50 :icon_lol: Можеби ќе го пробие, навреда ќе сфати, чекај бе овој сериозен е, сака вагина пуштајќи ми Б филм со клише муабети и глорифицирана форма на љубов?
БЉАК.

Не слушај ниеден од предлозите што ти ги дадоа, за тебе и "другарка ти" само Wicker Park.

Заспавме на овој. Не ја слушај! Што имаш против сексот ти!?

Не сум до толку гик.. :icon_lol:

Ако девојчето сака да се ебе, ќе се ебе. Нема да стигнат ни до пола час. Филмот нема абсолутна врска со тоа.
Ме нервираат муабети демек тие видови на филмови се инстант стимулатор, демек одма ќе му даде после тоа.

И да е девојчето 50-50 :icon_lol: Можеби ќе го пробие, навреда ќе сфати, чекај бе овој сериозен е, сака вагина пуштајќи ми Б филм со клише муабети и глорифицирана форма на љубов?
БЉАК.

Заспавме на овој. Не ја слушај! Што имаш против сексот ти!?

Hun, за тоа и јас се согласувам со тебе ама ако и е досаден може да му го каже истово, што се глупостиве :facepalm: и да си стане, да рече еј ми пишаа треба да идам :icon_lol: Вака барем ако и е интересно ќе го гледа филмот :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
И сеа шо испадна? Кои филмови се најдобри? Има девици тука... ме ги оставате во искушение...не сум знаел дека толку лесно било бе :D

Може некој да ми објасни како еден ефтин филм како Паранормал активити заработува многу пари?
гледам за 1 ден 15.милиона, а за снимање кошта само бедни 5 милиона, значи наскоро може да се очекува и 5 дел, глупи амери.

Може некој да ми објасни како еден ефтин филм како Паранормал активити заработува многу пари?
гледам за 1 ден 15.милиона, а за снимање кошта само бедни 5 милиона, значи наскоро може да се очекува и 5 дел, глупи амери.

Првиот дел снимањето му било само 10 илјади евра... А толку многу има заработено

5 милиона не е воопшто бедна сума за да се направи филм. Се од овие типови на филмови произлезе од Blair Witch Project кој беше направен за само 20 000 долари, тоа е сума за пофалба, го направија со 20 илјади, заработија сто пати повеќе
А американците нормално ќе штанцаат вакви работи, не се глупи тие што го должат овој серијал со 4, 5 и повеќе дела, знаат каде лежи парата.
За жал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom