Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Другарче многу ја играше 18 Wheels of Steel: Across Americа и ја обожаваше, еве сега вози камион низ америка и така заработува :D

Ова нешто у стил како на старата добра Ферхунде кога ги убедуваше да купат компјутер и да стават интернет: „Другарка ми имаше компјутер и скајп, и така се омажи?“

Во секој случај, сум играл многу вакви игрици, и сите ми се слични, поготово 18 Wheels of Steel, сите се исто срање. Градчиња по 2-3 улички, искачаш на автопат и спиеш. Многу досадни игри. Оваа ми изгледа поинтересна, со магистрални патишта, искачување по планини, но само така ми изгледа, дали е навистина така, сосема друга приказна.

Euro Truck Simulator сум ги играл претходните. Не се нешто посебно, за пофалба им се моделите на камионите како однадвор така и внатре во кабина. Ама има една друга игра со камиони строго паркирање на шлепери со огромни приколки, возење по тесни патишта со големи кривини, Scania Truck Driving Simulator, сигурно не е досадна и не само што не е досадна е прлично тешка за визење, има стази каде што треба на рикверц да влезиш во 3-4 кривини со приколка и да паркираш. Пробајте се вие што не сакате вакви игри па ќе прајме муабет. :D

Секој си има право на свој избор :)
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 05:41 ---
Инаку играта можете да ја играте и со воланче :D
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 05:49 ---

Еве мој gameplay :)
Ама и интрово ти е опасно.

Ова дури и не е толку лошо за ирање......знае да биде интересно на моменти.
Идете на замунда и пишете симулатор да видите за што све не направиле симулатори :pos:
Сепак врвот (дното) е стрит клининг симулатор........полошо и подосадно од тоа амин.
5bfe5ae36b3bf77bcae865003cdf921a.jpg

a-11.jpg

и омиленото
31836468862981105067696430549741.jpg

:pos::pos: ќе го инсталирам овој последниов симулатор после сесија морам да видам што е јакото во ова.

Стварно идете на замунда пишете симулатор во срч 160 резултати има :ROFLMAO:

Само Flight вреди 10х овие заедно, ништо друго.

Има и bus simulator.. отвараш врата-затавраш..стоиш на станица,тумбаш патници они вриштат и сл. јако.
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 15:44 ---
Играва за leandra погодена, мора да ми го даде лаптопот да и ја инсталирам.

Ја ќе и го ''инсталирам'' симулаторот :icon_mrgr: .
Нека си вози после,малце работа и дома да донесе..

Права игра за прави мушкарци

Играва баш си е топ. Колку само релаксира ако си нервозен или пак за пауза од учење. Вас ви е досадна зошто вие ќе фатите да играте по 3-4 часа дневно, па нормално дека ќе ви е досадно по толку изиграни часа. Ова се игра отприлика околу 1 сат за да разбистриш мозок.
Оние игри ко NFS да не се подобри случајно. Ич не се реални, возиш со 300 км на сат и се маваш во зид и послем пак продолжуваш.

Ова нешто у стил како на старата добра Ферхунде кога ги убедуваше да купат компјутер и да стават интернет: „Другарка ми имаше компјутер и скајп, и така се омажи?“

Во секој случај, сум играл многу вакви игрици, и сите ми се слични, поготово 18 Wheels of Steel, сите се исто срање. Градчиња по 2-3 улички, искачаш на автопат и спиеш. Многу досадни игри. Оваа ми изгледа поинтересна, со магистрални патишта, искачување по планини, но само така ми изгледа, дали е навистина така, сосема друга приказна.
Никого ништо не убедувам, и мене ми е досаден симулаторов, го играв на времето, сега не, чисто онака ми беше интересно да споделам за другар ми се виде интересно.

Играва баш си е топ. Колку само релаксира ако си нервозен или пак за пауза од учење. Вас ви е досадна зошто вие ќе фатите да играте по 3-4 часа дневно, па нормално дека ќе ви е досадно по толку изиграни часа. Ова се игра отприлика околу 1 сат за да разбистриш мозок.
Оние игри ко NFS да не се подобри случајно. Ич не се реални, возиш со 300 км на сат и се маваш во зид и послем пак продолжуваш.

NFS се милион пати подобри од овие.
1. Многу повеќе внимание е посветено на било која NFS игра неголи на овие сите Euro Truck Simulator и 18 Wheels of Steel ЗАЕДНО. Ама затоа пак имаат и МНОГУ поголем комерцијален успех.
2. Сите овие симулатори скапаници, се направени од ист енџин, јас најискрено не приметувам разлика помеѓу 1 и друга 18 Wheels of Steel.
3. Немој да вреѓаш врвни наслови кои не ти се допаѓаат бидејќи незнаеш добро да играш во нив (или пак компјутерските спецификации не ти дозволуваат да ги играш).

Затоа е и игра. А ако сакаш кога ќе се плеснеш со 300 и да не не продолжиш да возиш, односно реалност, земи брза и кола и направи го ова.

Супер е играта бе и некој кажа дека немало мисија..како не. Има мисија,носиш испораки од град до град-држава,собираш кеш така можеш да го надградиш камионот или да купиш подобар.Секој судар или кршење на сообраќајот добиваш казна.. а што е добра игра за вас? Убиства,крв до колена,пукање..само тоа е игра.?
Убаво кажано (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom