The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа па Елена више! :rolleyes:
Ај бар ќе му се посреќи на Клаус со Керолајн! :love:

Само да не ја свртат цела приказна на љубов, сакање и слични тинејџ работи.
И дај нека цркне веќе еднаш Елка неможам да ја гледам на моменти.

Почнав да ја гледам од чиста досада, моментално сум до 6та епизода, првата и втората епизода беа катастрофа - досадни и предвидливи тинејџ драми, стереотипични средношколци и развиотки и манекенки што глумат 17 годишнаци. Срање, ко да гледам Твајлајт (not implying дека го имам гледано филмот, претпоставувам дека е таков). Моментот кога вампирон кажа "и јас имам дневник" и погледите што си ги разменија :facepalm:

Ама не е се толку црно, чувстувам подобрување како што напредува серијава. Две причини заради кои ќе продолжам да ја гледам. Прво, Дејмон е легенда, единствениот интересен лик а сценава е епик.
Второ, сакам да ја ебам бугаркана...:X3:

Пуштам седма епизода, оувр енд аут.

Значи ќе го тупат Еленката да не стани вампирка. Boooring. :D А иначе само мене ми беше тиња како настанале вампирите во серијава ? Очекував нешто малце поинтерсно, некој друг мит ... шо знам.

А и споредниве ликови како Керолајн, Џереми, Бони, Тајлер, Мет, ми се ептен крш. :cautious:

Аааах тие први две сезони.....едвај чекав нова епизода да испадне!
Биле је лепо док је трајало :)

Интересна серија за тепање време :D не се откажувајте после прите две три епизоди и не ја споредувајте со Твајлајк бидејќи си немаат врска Vampire Diaries е 50пати подобра

Damon omekna, ne e veke badass. Steta sto site badasses umiraat brzo (kao Majkl i Rik 2.0 na primer). Sepak, tuka se Elijah i Klaus. Elijah mi e najzver od site, zosto e one slick motherfucker...

Scenava
elijah-coin-o.gif

A Stefan si ostana sranje.

Ja pocnav za da tepam vreme dodeka ja cekam novata epizoda od Boardwalk Empire i iako mrcam za serijava izgledav 3 sezoni za pomalku od nedela dena. :D

Matt is Damon's punching/biting bag this week :pos:

И воа ме бендиса: "First night we met is not all you remember."

A воа "we are the beginning" говоров шо го држеше пасторов беше за шо? Некој creepy религиозен почеток или стварно ќе се вратат :icon_lol:

глупости... бирај помеѓу две работи од кои не може да се излезе со среќен завршеток... и така во круг

глупости... бирај помеѓу две работи од кои не може да се излезе со среќен завршеток... и така во круг

Aко не станеше вампирка ќе викавте "ете не стана, 4 сезони ја мкнат и никако да ја напраат". Сега е вампирка и следува "Ехх, исклиширано, знаев дека вака ќе биде".... И се така во круг :)

tvds4_rebekah.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom