Најдобар напаѓач

Кој е најдобар напаѓач на денешницата?

• Тиери Анри

Гласови: 70 16,4%
  • Андреј Шевченко

Гласови: 23 5,4%
  • Алесандро Дел Пиеро

Гласови: 44 10,3%
  • Руд Ван Нистелрој

Гласови: 26 6,1%
  • Раул Гонзалес

Гласови: 13 3,0%
  • Дидие Дрогба

Гласови: 36 8,4%
  • Франческо Тоти

Гласови: 10 2,3%
  • Филипо Инзаги

Гласови: 17 4,0%
  • Вејн Руни

Гласови: 51 11,9%
  • Хавиер Савиола

Гласови: 2 0,5%
  • Ибрахимович

Гласови: 44 10,3%
  • Адриано

Гласови: 5 1,2%
  • Ето

Гласови: 50 11,7%
  • Роналдо

Гласови: 37 8,6%

• Вкупно гласачи
    428
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
никој не негира дека не е на прво место Фалкао туку смешно ми е твоето потценување на Левандовски а моментално зихер фаќа прва постава во Мадриди во било кој друг тим бидејќи човекот е играчиште..сега не знам колку го имаш пратено ама вака според твојте теории и не ми изгледа дека го имаш гледано бидејќи секој кој што го има гледано знае за какво играчиште се работи
Го имам гледано, и тоа доста време.
За Левандовски би рекол дека е во добра форма и дека сево ова е моментален блесок. Тоа што една сезона ја изиграл толку добро, не го прави играчиште.
Секој има свое мислење, за мене е само просечен играч кој му се погодила формата и играта на екипата.
И Аилтон ако го памтиш, едно време даваше по 35 гола во сезона за Вердер, па после тоа ни у една српска лига кога играше за Звезда неможеше гол да даде.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
ibrahimovic 10 mesta pod falkao?
Kога купуваш напаѓач од светска класа кој треба да е најдобар, треба да биде оној напаѓач кој ги решава големите натпревари напаѓач кој нема да љуфне зицер пред гол а за жал тоа го прави Ибрахимович. Тоа го прави баш некои места подолу од Фалкао.

Ланската статистика на Фалкао беше страшна секој 2 удар во рамките на голот беше гол ( што значи другиот удар бил спасен од голман а не промашен гол). Оваа година во тим како Атлетико Мадрид е стрелец прв во шпанија пред Меси и Роналдо

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Го имам гледано, и тоа доста време.
За Левандовски би рекол дека е во добра форма и дека сево ова е моментален блесок. Тоа што една сезона ја изиграл толку добро, не го прави играчиште.
Секој има свое мислење, за мене е само просечен играч кој му се погодила формата и играта на екипата.
И Аилтон ако го памтиш, едно време даваше по 35 гола во сезона за Вердер, па после тоа ни у една српска лига кога играше за Звезда неможеше гол да даде.
Аилтон беше типичен недисциплиниран Бразилец..човекот беше Хулк втор дел со бомба во својата лева нога но почна да забушава и да прави глупости..а Левандовски се познава дека е квалитет и тоа каков..знае да проигра,да се загради,лева,десна,контрола на топката одлична,визија да не пишам најдобро,скок,удар со глава,подвижен,знае да се отскрие,и пред се има и шут..човекот е идеален за модерен напаѓач

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Аилтон беше типичен недисциплиниран Бразилец..човекот беше Хулк втор дел со бомба во својата лева нога но почна да забушава и да прави глупости..а Левандовски се познава дека е квалитет и тоа каков..знае да проигра,да се загради,лева,десна,контрола на топката одлична,визија да не пишам најдобро,скок,удар со глава,подвижен,знае да се отскрие,и пред се има и шут..човекот е идеален за модерен напаѓач
Не го вреѓај Хулк речи дека беше т.е. е ( пошто човекот не е починат) значи е Адриано да онај ваш император :P

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Има време за него. Мојот пост погоре беше заради тоа што Левандовски и слични се ставаат како најдобри напаѓачи моментално. Според мене меѓу најдобрите, ама никако и најдобар.

Факт е дека моментално Фалкао е врв, комплетен играч (и далеку покомплетен од Левандовски). Тоа го покажува и неговата статистика, џабе да дискутираме овде :)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
1.Фалкао
2.Ибрахимовиќ
....
1.000.000.001 .Торес
1.000.000.002 .Хески :D

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Денешницата... Не го ни прочитав првиот пат. :facepalm:
Моментално со Ибра се тука некаде. И дај веќе нека го купи некоја екипа што игра ЛШ, да видиме како ќе се снајде во сериозни натпревари.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Го потценивте Ибрахимовиќ, не заборавајте дека е еден од најконстантни напаѓачи, мислам од како памтам е во топ форма.... дури и не се сеќавам некој да се задржал во константна форма толку долго.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не го вреѓај Хулк речи дека беше т.е. е ( пошто човекот не е починат) значи е Адриано да онај ваш император :P

Не го спомнувај Императорот бе,името кога некој ќе му го пише или спомне,ми се плаче,ми се корне.
Толку јако граден убиствен напаѓач за негови години,со таков јак шут,со такви непредвидливи дриблинзи,со такви јаки слаломи на кој можеше да позавиди и Јаница Костелиќ.
Абе дечкото беше измислен за во Серија А,робусен напаѓач од кој одбранбените играчи се одбиваа од него како од зид.
Штета што немаш јака психа и не ги издржа тешките времиња за него,да ги издржеше,ќе беше тој ептен јако играчиште,најкомплетен напаѓач на сите времиња,може да се каже.

П.С Слаломот од пола терен против Удинезе на Џузепе Меаца :cuc:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Не го спомнувај Императорот бе,името кога некој ќе му го пише или спомне,ми се плаче,ми се корне.
Толку јако граден убиствен напаѓач за негови години,со таков јак шут,со такви непредвидливи дриблинзи,со такви јаки слаломи на кој можеше да позавиди и Јаница Костелиќ.
Абе дечкото беше измислен за во Серија А,робусен напаѓач од кој одбранбените играчи се одбиваа од него како од зид.
Штета што немаш јака психа и не ги издржа тешките времиња за него,да ги издржеше,ќе беше тој ептен јако играчиште,најкомплетен напаѓач на сите времиња,може да се каже.

П.С Слаломот од пола терен против Удинезе на Џузепе Меаца :cuc:
Тоа е тука можеш да го додадеш и Доменико Морфео кој се очекуваше дека ке биде најдобриот играч на сите времеиња и дека конечно италијанците извадиле некој на кој и Марадона би подзавидел. Ама јбг пукна под притисок ... И ред други Императорот едноставно не за во голем тим кога такви притисоци и писхата неможеш да ја контролираш заеби и јас имав големи надежи за него иако сум навивач на Јувентус.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ибрахимович, Фалкао, Ван Перси... Тие 3-ца у моментов.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Тоа е тука можеш да го додадеш и Доменико Морфео кој се очекуваше дека ке биде најдобриот играч на сите времеиња и дека конечно италијанците извадиле некој на кој и Марадона би подзавидел. Ама јбг пукна под притисок ... И ред други Императорот едноставно не за во голем тим кога такви притисоци и писхата неможеш да ја контролираш заеби и јас имав големи надежи за него иако сум навивач на Јувентус.
Не знам зошто,ама јас од Морфео лично не очекував нешто премногу јако колку што очекував од Императорот,уште од кога им ги шибна двата гола на Реал Мадрид на сред Бернабе ми влезе у срце и од тогаш одвај чекав викенд или ЛШ за да го гледам како ги растура противничките одбрани и дава луди голови,ама психата е многу зезната ствар,посебно кога ќе ти почине некој ептен близок со кој што си живеел и од кој што си зависел,ти бил твојата сила и извор на моќ...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.420
Поени од реакции
25.312
Леле ми се сере кога ќе прочитам дека за најдобри напаѓачи се пишуваат имиња од типот на: Левандовски, Гомез, Вучиниќ и остали....:гомце:
Гомез го сметаат за добар напаѓач домашните негови, другарчињата му и навивачите на Баерн. Не сум слушнал некој друг да го сака, единствен аргумент на подржувачите им е дека давал по 30 голови од сезона. Лајфскор статистика. И Филип Иваноски во Вардар имаше толку, според статистика... :D
Гомез е негде на ниво на Ристич. Рефлекси на мртов коњ. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па од напаѓач се бара да дава голови.Ако Гомез дал 5 гола ќе бил дрво.Дал 30 гола пак е дрво.

Kajgana Shop

На врв Bottom