- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 1.939
- Поени од реакции
- 1.930
ibrahimovic 10 mesta pod falkao?А кој ги спомна Бензема и Игуаин?
Не ми ставај зборови во уста. Реално гледано, МОМЕНТАЛНО на прво место е Фалкао, па 10 празни места па после другите.
ibrahimovic 10 mesta pod falkao?А кој ги спомна Бензема и Игуаин?
Не ми ставај зборови во уста. Реално гледано, МОМЕНТАЛНО на прво место е Фалкао, па 10 празни места па после другите.
Го имам гледано, и тоа доста време.никој не негира дека не е на прво место Фалкао туку смешно ми е твоето потценување на Левандовски а моментално зихер фаќа прва постава во Мадриди во било кој друг тим бидејќи човекот е играчиште..сега не знам колку го имаш пратено ама вака според твојте теории и не ми изгледа дека го имаш гледано бидејќи секој кој што го има гледано знае за какво играчиште се работи
Kога купуваш напаѓач од светска класа кој треба да е најдобар, треба да биде оној напаѓач кој ги решава големите натпревари напаѓач кој нема да љуфне зицер пред гол а за жал тоа го прави Ибрахимович. Тоа го прави баш некои места подолу од Фалкао.ibrahimovic 10 mesta pod falkao?
Аилтон беше типичен недисциплиниран Бразилец..човекот беше Хулк втор дел со бомба во својата лева нога но почна да забушава и да прави глупости..а Левандовски се познава дека е квалитет и тоа каков..знае да проигра,да се загради,лева,десна,контрола на топката одлична,визија да не пишам најдобро,скок,удар со глава,подвижен,знае да се отскрие,и пред се има и шут..човекот е идеален за модерен напаѓачГо имам гледано, и тоа доста време.
За Левандовски би рекол дека е во добра форма и дека сево ова е моментален блесок. Тоа што една сезона ја изиграл толку добро, не го прави играчиште.
Секој има свое мислење, за мене е само просечен играч кој му се погодила формата и играта на екипата.
И Аилтон ако го памтиш, едно време даваше по 35 гола во сезона за Вердер, па после тоа ни у една српска лига кога играше за Звезда неможеше гол да даде.
Не го вреѓај Хулк речи дека беше т.е. е ( пошто човекот не е починат) значи е Адриано да онај ваш императорАилтон беше типичен недисциплиниран Бразилец..човекот беше Хулк втор дел со бомба во својата лева нога но почна да забушава и да прави глупости..а Левандовски се познава дека е квалитет и тоа каков..знае да проигра,да се загради,лева,десна,контрола на топката одлична,визија да не пишам најдобро,скок,удар со глава,подвижен,знае да се отскрие,и пред се има и шут..човекот е идеален за модерен напаѓач
Не го вреѓај Хулк речи дека беше т.е. е ( пошто човекот не е починат) значи е Адриано да онај ваш император![]()
Тоа е тука можеш да го додадеш и Доменико Морфео кој се очекуваше дека ке биде најдобриот играч на сите времеиња и дека конечно италијанците извадиле некој на кој и Марадона би подзавидел. Ама јбг пукна под притисок ... И ред други Императорот едноставно не за во голем тим кога такви притисоци и писхата неможеш да ја контролираш заеби и јас имав големи надежи за него иако сум навивач на Јувентус.Не го спомнувај Императорот бе,името кога некој ќе му го пише или спомне,ми се плаче,ми се корне.
Толку јако граден убиствен напаѓач за негови години,со таков јак шут,со такви непредвидливи дриблинзи,со такви јаки слаломи на кој можеше да позавиди и Јаница Костелиќ.
Абе дечкото беше измислен за во Серија А,робусен напаѓач од кој одбранбените играчи се одбиваа од него како од зид.
Штета што немаш јака психа и не ги издржа тешките времиња за него,да ги издржеше,ќе беше тој ептен јако играчиште,најкомплетен напаѓач на сите времиња,може да се каже.
П.С Слаломот од пола терен против Удинезе на Џузепе Меаца![]()
Не знам зошто,ама јас од Морфео лично не очекував нешто премногу јако колку што очекував од Императорот,уште од кога им ги шибна двата гола на Реал Мадрид на сред Бернабе ми влезе у срце и од тогаш одвај чекав викенд или ЛШ за да го гледам како ги растура противничките одбрани и дава луди голови,ама психата е многу зезната ствар,посебно кога ќе ти почине некој ептен близок со кој што си живеел и од кој што си зависел,ти бил твојата сила и извор на моќ...Тоа е тука можеш да го додадеш и Доменико Морфео кој се очекуваше дека ке биде најдобриот играч на сите времеиња и дека конечно италијанците извадиле некој на кој и Марадона би подзавидел. Ама јбг пукна под притисок ... И ред други Императорот едноставно не за во голем тим кога такви притисоци и писхата неможеш да ја контролираш заеби и јас имав големи надежи за него иако сум навивач на Јувентус.
Гомез го сметаат за добар напаѓач домашните негови, другарчињата му и навивачите на Баерн. Не сум слушнал некој друг да го сака, единствен аргумент на подржувачите им е дека давал по 30 голови од сезона. Лајфскор статистика. И Филип Иваноски во Вардар имаше толку, според статистика...Леле ми се сере кога ќе прочитам дека за најдобри напаѓачи се пишуваат имиња од типот на: Левандовски, Гомез, Вучиниќ и остали....![]()