Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку ми е интересно кога ќе се јави некој вака да брани нешто неодбранливо, се газам од смеењеДобро што проценивте од само еден гиф.

.BREAKING NEWS: Barcelona and Manchester united are offering fortune for the skills of Gareth Bale
	BREAKING NEWS: Barcelona and Manchester united are offering fortune for the skills of Gareth Bale
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 16:33 ---
Оти Манчестер и Барса? Јас како што знам Јанг и Бускетс се уште во овие 2 тима. А Дрогба си отиде од Челзи, така да на вас повеќе ви треба.BREAKING NEWS: Barcelona and Manchester united are offering fortune for the skills of Gareth Bale

Па да поднаучи нешто Бејл од поискусни од него затоа таму го праќамОти Манчестер и Барса? Јас како што знам Јанг и Бускетс се уште во овие 2 тима. А Дрогба си отиде од Челзи, така да на вас повеќе ви треба.
Или Хазард му е замената?![]()

Лош агол, има контакт со неговата десна нога која по контактот удира во левата и он паѓа, чист фаул. Одма реакцијава на другиов играч го издава, одма по контактот крева раце, знае дека поеба работа, дааалеку е ова од дајв, незнам дали по ситуацијава имало пенал, ако имало, браво за судијата.
Нели гледаш оти фанови на Арсенал се бунат само. Они се тие....чесните.Лош агол, има контакт со неговата десна нога која по контактот удира во левата и он паѓа, чист фаул. Одма реакцијава на другиов играч го издава, одма по контактот крева раце, знае дека поеба работа, дааалеку е ова од дајв, незнам дали по ситуацијава имало пенал, ако имало, браво за судијата.

Абе едно неодбранливо, што да ти кажам, така идело тоа, ќе си ја удира сам десната нога у левата за да падне а во изгледна ситуација е, убаво се гледа како му се дестабилизира десната нога откако овој поминува покрај него, тука и најмал контакт изнудува ваква реакција, незнам зашто толку е предмет на хејт Бејл.колку ми е интересно кога ќе се јави некој вака да брани нешто неодбранливо, се газам од смеење![]()
Оти Манчестер и Барса? Јас како што знам Јанг и Бускетс се уште во овие 2 тима. А Дрогба си отиде од Челзи, така да на вас повеќе ви треба.
Или Хазард му е замената?![]()