Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро што проценивте од само еден гиф.
колку ми е интересно кога ќе се јави некој вака да брани нешто неодбранливо, се газам од смеење :pos:
има еден стих во песнава баш за ситуацијаца, вели : "....при очи ти си слеп...."

Ама ме нервираат викендите коа нема лигашки фудбал,а посебно пл,сеа по навика пуштам спорт клуб и глеам тенис,забраев дека нема пл:D.

WY77S.gif
BREAKING NEWS: Barcelona and Manchester united are offering fortune for the skills of Gareth Bale
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 16:33 ---
69186_492632840776937_803703955_n.jpg

BREAKING NEWS: Barcelona and Manchester united are offering fortune for the skills of Gareth Bale
Оти Манчестер и Барса? Јас како што знам Јанг и Бускетс се уште во овие 2 тима. А Дрогба си отиде од Челзи, така да на вас повеќе ви треба.

Или Хазард му е замената? :D

Оти Манчестер и Барса? Јас како што знам Јанг и Бускетс се уште во овие 2 тима. А Дрогба си отиде од Челзи, така да на вас повеќе ви треба.

Па да поднаучи нешто Бејл од поискусни од него затоа таму го праќам :D

Лош агол, има контакт со неговата десна нога која по контактот удира во левата и он паѓа, чист фаул. Одма реакцијава на другиов играч го издава, одма по контактот крева раце, знае дека поеба работа, дааалеку е ова од дајв, незнам дали по ситуацијава имало пенал, ако имало, браво за судијата.

Лош агол, има контакт со неговата десна нога која по контактот удира во левата и он паѓа, чист фаул. Одма реакцијава на другиов играч го издава, одма по контактот крева раце, знае дека поеба работа, дааалеку е ова од дајв, незнам дали по ситуацијава имало пенал, ако имало, браво за судијата.
Нели гледаш оти фанови на Арсенал се бунат само. Они се тие....чесните.

:D

колку ми е интересно кога ќе се јави некој вака да брани нешто неодбранливо, се газам од смеење :pos:
Абе едно неодбранливо, што да ти кажам, така идело тоа, ќе си ја удира сам десната нога у левата за да падне а во изгледна ситуација е, убаво се гледа како му се дестабилизира десната нога откако овој поминува покрај него, тука и најмал контакт изнудува ваква реакција, незнам зашто толку е предмет на хејт Бејл.

п.с. Сеа асално го изгледав гифов, примети каква реакција има играчот на Шкотска со неговата десна нога при контактот, како наеднаш успори и како му се крена ногата наназад ( вакво нешто само контакт со Бејл можеше да изнуди, што во случајов е и фаул ), и веднаш по истото крева раце за да го наседне судијата.

Со раширени раце би го дочекале Бејл ама, испод 50 нема да го дадат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom