Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
BATE Borisov - Torpedo Zh. X2 (1,76 SportLife, 2,08 BetCity)

9 играчи од првиот тим на Бате Борисов играа вчера против Шпанија за репрезентацијата на Белорусија. Чисто се сомневам дека ќе играат и денес, 95% нема.
Со нормален состав, последен пат тепале 2-0 Бате, и тоа со голови во 70 - 80 минута. На терен од Торпедо, последен пат 0-0 завршил мечот.

Хајден - Лоренског ГГ
13:00

стави пари и земи си уште по првото полувреме :)

9 играчи од првиот тим на Бате Борисов играа вчера против Шпанија за репрезентацијата на Белорусија. Чисто се сомневам дека ќе играат и денес, 95% нема.
Со нормален состав, последен пат тепале 2-0 Бате, и тоа со голови во 70 - 80 минута. На терен од Торпедо, последен пат 0-0 завршил мечот.

Слагам се , али ќе играм +1,5 хендикеп на Торпедо , т.е. и пораз со 1 гол разлика ме прави добитен , коеф ми е 1.55 у Оаза ( штипска кладилница)

Само незнам у која кладилница ја има... ја нема у спортлајф и златна копачка

Мареј 2 @ 2.00 all in

Тачно :D

15e.jpg

Еве еден од четирите тикети шо ги пишав, ама овај го поставувам за Федерер, го пишав да јаде по капа 0-2. :D
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 13:03 ---
DANSKA: 2nd Division - Zapad
15:00 Blokhus-Varde
Tip : 2/1
Odd : 25
што мислите за ова ?

На wwin ја има ама само конечен тип 1,2,Х или двојна шанса.

Во вакви случаи би требало да бараат одложување на утакмицата како што направи Вардар за со Пелистер.Или па нејќат да се замараат со куп па сеедно им е и да изгубат...

pa na bate mu e seedno za ovoj kup...Vo LS imaat 6 boda i se prvi ,pred istoriska sansa za proagjanje na grupnata faza...Dodeka pak vo domasnoto prvenstvo mislim deka vodat 1-2 boda pred vtoriot kandidat za titulata...Ovoj kup nekako eftin im doagja :)

Brazil 2
Ceara - America RN 2-1 (27,00)

Еден другар ми ја кажа кој игра за Ohrid 2004, демек нивниот тренер им ја кажал. Ја пишав на 1 евро на wwin и 50че во живо ќе ја опнам ако не е блокирана или намален коефициентот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom