Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера не бев во можност да си го уплатам тикетот и излегоа сите, и денес нема да можам :tapp: (мора да се регистрирам за онлајн)

2vxofo5.jpg

1zl3uwi.jpg

sledis pad na koef za golovi, bidejki istive utakmici gi gledav deneska i koef za golovi +3+4+5 bea vo pad isto i za golovi na ht ?

:eek:
Нема врска ова ако следев падови ќе си играв 1 х и 2 чисти.А и немора да влези ако има пад ;)Не ни знам каде се гледа пад накоеф за голови :D. Некоои ми ги кажуваат некои сам си ги следам.Во случајов Гилинхам мислев дека ќе оди 7+ или 2/1 затоа е играм.Бури на некоја ебана логика и одам

Шо правиме вечер со МЗТ ? Гледам коеф ептен рипнал, од 1.35 на 1.75 ...

Јас ја мислам под 148,5 коша, не верувам дека двете екипи ќе прават 75:75 или слично.

:eek:
Нема врска ова ако следев падови ќе си играв 1 х и 2 чисти.А и немора да влези ако има пад ;)Не ни знам каде се гледа пад накоеф за голови :D. Некоои ми ги кажуваат некои сам си ги следам.Во случајов Гилинхам мислев дека ќе оди 7+ или 2/1 затоа е играм.Бури на некоја ебана логика и одам
ima edna interesna stranica dava padovi za site mozni igri i recisi 80 % izleguvaat kako sto opagjaat

Абе тие опагаат ама треба да се знае и зошто опагаат коеф, не опагаат за џабе треба да ги барате и причините за падот на коефициентот

Во Моцарт местенава е коефициент 12, ама неможе да се игра сингл.
Ја врзав со Аваи 1Х, па ќе видиме вечер шо ќе биде.

Креве килавите неможеа гол да дадет на 20 денари ке си земев 3000цццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom