Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Дњчки ми ја кажаа, киара-америка мислим дека бразилска лига 2-1,е сеа колку е сигурна не знам.Можете да ја пробате на ситно .

Brazil 2
Ceara - America RN 2-1 (27,00)

Еден другар ми ја кажа кој игра за Ohrid 2004, демек нивниот тренер им ја кажал. Ја пишав на 1 евро на wwin и 50че во живо ќе ја опнам ако не е блокирана или намален коефициентот.

Si ja pisav zaedno so Mansfield 2-1
ako fatam za 20 den zeam skoro 8000 :D

Si ja pisav zaedno so Mansfield 2-1
ako fatam za 20 den zeam skoro 8000 :D
А оти така мешаш вакви утакмици на еден тикет. Шо ако еднате влезе а другата не, ќе се изедеш од мака...поарно да си ги разделел на два тикети. Ах лакомост...:icon_lol:

А оти така мешаш вакви утакмици на еден тикет. Шо ако еднате влезе а другата не, ќе се изедеш од мака...поарно да си ги разделел на два тикети. Ах лакомост...:icon_lol:
Abe kako so ce izleza neka izleza gi pisav na minimum oti mali se sansite za da vleza ce trebase da baram uste edna utakmica da vlezi 100% za da gi pisam na dve razlicni livcina vaka da bile da ne bile :D

So velis za Saipa-Kalpa 1 treba konecno da tepaat ovie, doma igraat a imaat 5 porazi so red, vcera so vikas igrale so ovie na gosti i izgubile na prodolzenie

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom