Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после тоа се чудиме зашто тебе толку ти сече......, jas shto igram vo 3 liga IGRAM MNOGU PODOBRO OD POPOV SHIKOV i kompanijata .
Никој не плука по нив секоја им чест, капа до под за сите Ибраими беше денес најдобар нема потреба да се делат играчите по националност.
Da brat vopravo si, znaes kapiten koj e na reprezentacijata bez da otvoris google?
Еее вааа еј...![]()
Јас многу одамна се откажав од нив...дресот, шалот и знамето ги скрив во шкаф, срам ми е да ги гледам.А замисли има најголема поддршка. Не ја заслужуваат и точка.
I da vi kazham deka kao narod ste takvi vie , plukate bez veze vo site vashi igraci
Izgubi Albanija , sekogash kje ja bodrime , kje ja sakame , i kje ja podrzhuvame ... Iako bevme podobri od Island nemavme sreka , na kraj izgubivme . Ne vikam deka sme najdobri , no sepak zasluzhuvame mnogu poveke , imame volja , ne kao 30.000 narod I DVA PASA NE MOZHAT DA NAPRAVAT , jas shto igram vo 3 liga IGRAM MNOGU PODOBRO OD POPOV SHIKOV i kompanijata .
Sram,,, dobri vreminja bea tie so Shakiri , so Anglija u PM
![]()
Јас многу одамна се откажав од нив...дресот, шалот и знамето ги скрив во шкаф, срам ми е да ги гледам.
I da vi kazham deka kao narod ste takvi vie , plukate bez veze vo site vashi igraci
Izgubi Albanija , sekogash kje ja bodrime , kje ja sakame , i kje ja podrzhuvame ... Iako bevme podobri od Island nemavme sreka , na kraj izgubivme . Ne vikam deka sme najdobri , no sepak zasluzhuvame mnogu poveke , imame volja , ne kao 30.000 narod I DVA PASA NE MOZHAT DA NAPRAVAT , jas shto igram vo 3 liga IGRAM MNOGU PODOBRO OD POPOV SHIKOV i kompanijata .
Sram,,, dobri vreminja bea tie so Shakiri , so Anglija u PM
![]()
Вау ме вкопа, од многу одамна пратиш бе море... којзнае колкаво искуство имаш насобрано низ животот, сито и решето.Da ti kazham jas tebe deka Albanskata repr. i Mak. repz. gi pratam od 1998 , pa ti si mnogu mlad be decko ...
Mizerija ,,, shto nema da vidish![]()
Ама во Кикбокс клубот ако воопшто постои таков клуб.Sumulikovski sega ke se prodade vo Manchester City