Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Ибраими одличен меч одигра за националниот дрес секоја му чест.

Другите катастрофа не вреди да се коментираат, освен Пандев кој беше доста борбен ама недоволно. Ваква репрезентација не заслужува ваков амбиент и толку голема поддршка ! Останува мизерна репрезентација за која континуитетот останува недостижен, еден добар меч со Шкотска и тоа е тоа крај и за овие туку што почнати квалификации.

Гледам бе од што се добри се испотепаа кој да ги земе,играчишта у пм. Не што пасови прават него и топка под гз кријат,со гз голови даваат,абе едни таленти у пм, не видени од Митровица па до Валона.
SHIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV :pos:

Kolku bodovi imash?

Najmizerna reprezentacija momentalno e Makedonija , i najdobar igrac vi e Ibrahimi :) Koj pokazha deka e vo dobra forma , sepak mozhese da igrashe i podobro no so kogo? so DRVA

MIZERIJAAAAAAAAAA!!!
Јас не гледам што е мизерно да изгубиш од 9 светска репрезентација со 2-1?Што е тука мизерно?Како да кажеш дека Мзт е мизерно , затоа што изгубило од Лејкерс со 5 кош разлика.
Најдобар играч е Пандев, по него Тричковски, Новевски, и други, а негде прв одпозади.Тоа што даде денес гол по заслуга на Пандев не го прави најдобар.

Јас разбирам да дојде Србин, Грк, Хрват чиишто репрезентации играат константно на светски и европски првенства да не нарекува мизерија разбирам, ама да дојде албанец и да не нарекува мизерија чиешто најголемо културно достигнување е крвна одмазда е апсурд.

Albanija e podobra od Makedonija , toa e sigurno . :ROFLMAO:
Да да.....апсолутно се согласвуам......
Особено е јака што во своето 100 годишно постоење нема никаде отидено.....:cool:

I da vi kazham deka kao narod ste takvi vie , plukate bez veze vo site vashi igraci :)

Izgubi Albanija , sekogash kje ja bodrime , kje ja sakame , i kje ja podrzhuvame ... Iako bevme podobri od Island nemavme sreka , na kraj izgubivme . Ne vikam deka sme najdobri , no sepak zasluzhuvame mnogu poveke , imame volja , ne kao 30.000 narod I DVA PASA NE MOZHAT DA NAPRAVAT , jas shto igram vo 3 liga IGRAM MNOGU PODOBRO OD POPOV SHIKOV i kompanijata .

Sram :) ,,, dobri vreminja bea tie so Shakiri , so Anglija u PM :icon_mrgr:

Само што почнав да мислам дека Богатинов е солиден голман за репрезентацијата, а тој...:eek:

Работата е да не се лета во облаци, треба константно добро да се игра за да се стигне до некој солиден резултат. Од овие квалификации нека соберат искуство, нека не се менува селекторот, повиканите играчи горе доле костурот да биде ист, па тогаш на следниот квалификациски циклус може да се очекува успех, барем бараж да се осигура!

Иначе вие што плукате по албанските играчи кои играат за репрезентацијата, продолжете плукајте они играат со се срце.

А чудно ми е што одговорните луѓе на форумот дозволуваат навредливи зборови?!

Македонската фудбалска репрезентација, треба да добие нобелова награда за мир. До сега никого нема тепано.

А замисли има најголема поддршка. Не ја заслужуваат и точка.

Само што почнав да мислам дека Богатинов е солиден голман за репрезентацијата, а тој...:eek:

Работата е да не се лета во облаци, треба константно добро да се игра за да се стигне до некој солиден резултат. Од овие квалификации нека соберат искуство, нека не се менува селекторот, повиканите играчи горе доле костурот да биде ист, па тогаш на следниот квалификациски циклус може да се очекува успех, барем бараж да се осигура!

Иначе вие што плукате по албанските играчи кои играат за репрезентацијата, продолжете плукајте они играат со се срце.

А чудно ми е што одговорните луѓе на форумот дозволуваат навредливи зборови?!

Никој не плука по нив секоја им чест, капа до под за сите Ибраими беше денес најдобар играч нема потреба да се делат играчите по националност.

Albanija e podobra od Makedonija , toa e sigurno . :ROFLMAO:
Исто сме бе, како подобра. Мада кога ќе гледаш меѓусебни дуели низ историјата сме подобри. Додека ракомет и кошарка ќе ви играме со 50 хендикеп...:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom