Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Sto se zamarate so Albanija sega koj e kriv sega deka izgubi Makedonija ne mesajte politika sega pisete neseto asalno da moze covek da ve razbere a ne samo kenjate tuka bez veze dobra igra na Makedonija vo prvoto poluvreme ama dodeka ima igraci od tipot na Shikov Shumulikovski i toj golmanot slepecot kaj brani toj ziti se kaj kur go najdoa toj idiot se prima li takov gol na vakva utakmica.

Никој не плука по нив секоја им чест, капа до под за сите Ибраими беше денес најдобар нема потреба да се делат играчите по националност.

Има што плукаат, добро ќе разбирам плукање ама до кога бе со тие погрдни зборови?

А замисли има најголема поддршка. Не ја заслужуваат и точка.
Јас многу одамна се откажав од нив...дресот, шалот и знамето ги скрив во шкаф, срам ми е да ги гледам.

I da vi kazham deka kao narod ste takvi vie , plukate bez veze vo site vashi igraci :)

Izgubi Albanija , sekogash kje ja bodrime , kje ja sakame , i kje ja podrzhuvame ... Iako bevme podobri od Island nemavme sreka , na kraj izgubivme . Ne vikam deka sme najdobri , no sepak zasluzhuvame mnogu poveke , imame volja , ne kao 30.000 narod I DVA PASA NE MOZHAT DA NAPRAVAT , jas shto igram vo 3 liga IGRAM MNOGU PODOBRO OD POPOV SHIKOV i kompanijata .

Sram :) ,,, dobri vreminja bea tie so Shakiri , so Anglija u PM :icon_mrgr:
ПРЕКУ КУРО !

Јас многу одамна се откажав од нив...дресот, шалот и знамето ги скрив во шкаф, срам ми е да ги гледам.

Нели овој циклус ќе бил фазонот сме имале нов тренер нов претседател на федерација. Абе заборавија немаме играчи и не што немаме туку никогаш не сме ги имале. Толку и од мене за поддршката сега со Србија нека одат тие што се будали да плаќаат 400 денари карта.

I da vi kazham deka kao narod ste takvi vie , plukate bez veze vo site vashi igraci :)

Izgubi Albanija , sekogash kje ja bodrime , kje ja sakame , i kje ja podrzhuvame ... Iako bevme podobri od Island nemavme sreka , na kraj izgubivme . Ne vikam deka sme najdobri , no sepak zasluzhuvame mnogu poveke , imame volja , ne kao 30.000 narod I DVA PASA NE MOZHAT DA NAPRAVAT , jas shto igram vo 3 liga IGRAM MNOGU PODOBRO OD POPOV SHIKOV i kompanijata .

Sram :) ,,, dobri vreminja bea tie so Shakiri , so Anglija u PM :icon_mrgr:

Па дојди у репрезентација бе,па ќе има уште еден да пцуеме,ако си па ептен добар нема многу,само од позади.

Da ti kazham jas tebe deka Albanskata repr. i Mak. repz. gi pratam od 1998 , pa ti si mnogu mlad be decko ...

Mizerija ,,, shto nema da vidish :facepalm:
Вау ме вкопа, од многу одамна пратиш бе море... којзнае колкаво искуство имаш насобрано низ животот, сито и решето.

Ajde be se pumpa vestacki atmosfera pred sekoja utakmica ko nebare kojznae kakvi kvaliteti imame. Deka ne ne biva za fudbal ne ne biva. Pustis snimka od koja i da e utakmica i gledas kako sekoj igrac so dusa ceka da se oslobodi od topkata....Neznaat ni da ja povedat ni dupli pas ni nisto. A zgusti malku i odma gulabarskata "samo da se spasam od topkata pusta da e kaj mi ja dodade onaj....
Se plasat od svoja publika Selektorov vika "Deckite ne ocekuvaaa volku publika i izlegoa malku nervozni na teren"
Pa picka mu materna Sto e problemov Se stramat od svojot narod ili mnogu visoko letaat pa strav im e ko ke manat v beton, shajka. Aj slednata utakmica ke bideme skrieni zad stolcinja..Da ne im bide neprijatno kaj sto gi gledame.

...битно Пандев си направи намерно жолт за да биде лабав против Јуве во сабота ;)

И друго: На кој деген му текна да ја крева публиката на полувреме со „Море сокол пие“ у погребална изведба?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom