FIFA 13

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
дали на некој му се дешават ко ке дојт полувреме и одма да стегниш за понатаму и да се сјебат тука игава да се закочит,а времено да течит и тебе да ти ги кажвит шутојте шо си ги имал во 1 полувреме и други работи ко во Highlights а всушност не играш ти...ово истово и на 12 ми се дешаваше а гледам и сега се прајт на моменти.:X3:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
дали на некој му се дешават ко ке дојт полувреме и одма да стегниш за понатаму и да се сјебат тука игава да се закочит,а времено да течит и тебе да ти ги кажвит шутојте шо си ги имал во 1 полувреме и други работи ко во Highlights а всушност не играш ти...ово истово и на 12 ми се дешаваше а гледам и сега се прајт на моменти.:X3:
esc, replay, esc. Se sreduva.

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
Extracting files to "E:\Games\FIFA 13" folder
CRC failed in __Installer\dotnet\dotnet35sp1\redist\dotnetfx35.exe
Extracting from GameFiles.part02.rar
Packed data CRC failed in Game\data1.big
Extracting from GameFiles.part03.rar
CRC failed in Game\data1.big

Како да го решам овој проблем? Само првите 3 дела ми прават заебанција и после не можам да ја вклучам? Anyone?
??

Член од
8 октомври 2011
Мислења
44
Поени од реакции
8
Исто и јас ја слегов од замунда....се напрајв како шо треба...арно ама , кога ке ја вклучам играта по 1 минута сама се исклучва....пак ке ј апуштам да скаам меч да изиграм само шо ке рицнам старт...и пак се исклучва на се е така :S.....ПОМОШ давајте :D

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ја инсталирав Фифа 13 на компјутерот и немав никаков проблем.
Сега земав да ја инсталирам на Лаптопот, бидејќи има подобри спецификации од компјутерот, ќе ја инсталирам, ќе направам крак и што ја пуштам се појавува црн екран и ме враќа назад на десктоп.

Побарав низ Гугл, не наидов на некој сличен проблем. Помош ?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ја завршив првата сезона на 4то место со Милан со најдобар напад во лигата со 72 постигнати гола и неверојатно лоша одбрата со 58 примени гола.

П.С. Фаците на Вучинич и Јоветич :pos:

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Ја инсталирав Фифа 13 на компјутерот и немав никаков проблем.
Сега земав да ја инсталирам на Лаптопот, бидејќи има подобри спецификации од компјутерот, ќе ја инсталирам, ќе направам крак и што ја пуштам се појавува црн екран и ме враќа назад на десктоп.

Побарав низ Гугл, не наидов на некој сличен проблем. Помош ?
И јас го имам истиов проблем.

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
Core 2 Quad изгледа мислеше :D
Да на тоа и го мислев сум го згрешил процесорот, ама битно јасно е што прашувам и за што барам помош... има некој што може да ми помогне ???

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
First touch е фантастична работа. Играва е перверзии. Дури и be a pro е подобро од тоа на пес. Си почнав прво таква една кариера. Замерка ми е само што одкога ќе те извадат од игра ги контролираш другите играчи ако може да се исклучи тоа пишувајте.
Шутевите од далеку се многу лесни или ја многу добро шутирам ?? :D

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Се фино , но контролите си ебале мајката..... можеле поедноставно мени за менување контроли...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ја успеав да си ги напраам конторлите како што сакам за на тастатура :D.. Првично играв на џоистик ама нешо ми се сјебани копчињата за лево десно и го баталив ис е ан ататстатур амногу боље иде.. Ја научив се аиграва.. растурам :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Овие од SKIDROW сварно не се нормални :)
Рекоа дека чекаат апдејт, сега ја пуштам играта и ми дава апдејт од 201мб.

Па пирати чекајте сега за конечно добро да го средат кракот и да не ги јавува тие разни проблеми кај разни корисници (y)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Едина замерка ми се фаците на некој играчи.. Ептем утнати.

M

Muranyi

Гостин
Како за чудо си ја инсталирав играта и не ми правеше никакви заебанции,дури и заборавив во фајрволот да ја блокирам,но сепак се пушти.
Првите импресии ми се позитивни,освен тоа што на кариера-мод кога играм,зарем мора поѓаволите голманите да ја држат топката во раце се дури не покаже дека времето од 6 секунди истекло?Ова ми се случува со секој голман,без исклучок,и многу ме нервира.Потоа многу ме изнервираа Атлетико и нивниот борд на директори кои на своја рака решија да го продадат Фалкао и тоа на смрдениот клуб Јувентус и тоа за 29 000 000 евра,а само ден пред тоа им одбив понуда на Баерн Минхен од 41 000 000.Истотака копилето Адријан кој благодарение на моите играчки способности стана прв стрелец во Европа за 2012/2013 првин бараше поголема плата и кога му ја понудив се реши дека сакал да го смени клубот.И онака на заебанција му понудив 100 000 евра неделно и кретенот материјалистички ја прифати понудата.Па човеку,не е се во парите,ебате лигушот:)
Шала на страна,играва е врв и за три дена играчко искуство,секој ден по 8 часа непрекинато,би се осмелил да кажам дека е најдобрата фудбалска игра која до сега ја имам играно.И мала забелешка на трансферите,не се сите комплетирани,приметив дека Хулк и тој другиот(не ми текнува како се вика)не се преместени во Зенит.Можеби има и други некомплетирани трансфери.

Kajgana Shop

На врв Bottom