Како за чудо си ја инсталирав играта и не ми правеше никакви заебанции,дури и заборавив во фајрволот да ја блокирам,но сепак се пушти.
Првите импресии ми се позитивни,освен тоа што на кариера-мод кога играм,зарем мора поѓаволите голманите да ја држат топката во раце се дури не покаже дека времето од 6 секунди истекло?Ова ми се случува со секој голман,без исклучок,и многу ме нервира.Потоа многу ме изнервираа Атлетико и нивниот борд на директори кои на своја рака решија да го продадат Фалкао и тоа на смрдениот клуб Јувентус и тоа за 29 000 000 евра,а само ден пред тоа им одбив понуда на Баерн Минхен од 41 000 000.Истотака копилето Адријан кој благодарение на моите играчки способности стана прв стрелец во Европа за 2012/2013 првин бараше поголема плата и кога му ја понудив се реши дека сакал да го смени клубот.И онака на заебанција му понудив 100 000 евра неделно и кретенот материјалистички ја прифати понудата.Па човеку,не е се во парите,ебате лигушот
Шала на страна,играва е врв и за три дена играчко искуство,секој ден по 8 часа непрекинато,би се осмелил да кажам дека е најдобрата фудбалска игра која до сега ја имам играно.И мала забелешка на трансферите,не се сите комплетирани,приметив дека Хулк и тој другиот(не ми текнува како се вика)не се преместени во Зенит.Можеби има и други некомплетирани трансфери.