tha CaspeR
NV.mk
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 1.508
- Поени од реакции
- 162
Добро а сите се вака дрва на ова ФИФА-ва или само мене такви ми се паѓаат? Ова е прв пат да играм ФИФА после 10тина години, на ултимејт со просечно слаб тим, со слаба хемија и уште полоши, евтини, стари (или ептен млади) и недокажани играчи стигнав до прва дивизија (во сезоните) и освоив сребро на златен турнир (изгубив злато во продолжениа од играч кој ги имаше Руни, кавани, камбиасо, сигурдсон, жулио цезар, сисоко и уште 7-8 играчи со просек над 86-7)
Губев само првите утакмици кога ќе ми се паднеше некој со МНОГУ појак тим, кога мојот немаше ни 6% хемија и беше од бронзени играчи.
П.С. Незнам ни една финта, нит да шутирам слободни. Играм со формација 4-1-2-1-2, оверал на тимот ми е 80-76-77, единствен над 80 ми е манџукиќ и ренато аугусто.
Губев само првите утакмици кога ќе ми се паднеше некој со МНОГУ појак тим, кога мојот немаше ни 6% хемија и беше од бронзени играчи.
П.С. Незнам ни една финта, нит да шутирам слободни. Играм со формација 4-1-2-1-2, оверал на тимот ми е 80-76-77, единствен над 80 ми е манџукиќ и ренато аугусто.