PES 2013

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Sve ok ali sudiite se sranje. Pravat sekakvi fauli za niv, a vo mojot slucaj cesto pati me srusile vnatre 16, i ne svirel penal. A za niv sekogas, duri i koga moite igraci sami idat lizgacki. I da faulite na kompjuterot 99% se golovi, sto ne e vo red. Zboram za superstar, neznam kaj drugite leveli dali e isto
Изиграв цела сезона МЛ со ПСЖ. Од тие 40+ утакмици, ниту имаше пенал за мене, ниту црвен за противникот. Често се случуваше тие да завршат со 0 фаули. Мислам, стварно безвезе. Затоа не играм веќе против АИ.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Изиграв цела сезона МЛ со ПСЖ. Од тие 40+ утакмици, ниту имаше пенал за мене, ниту црвен за противникот. Често се случуваше тие да завршат со 0 фаули. Мислам, стварно безвезе. Затоа не играм веќе против АИ.
Добро знам вие за Барса сте навикнати на тоа.

Ептен на пенал ми легна сеа. :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Еве и некој мој наптревари.. На некој доминирав со голови на некој не им дозволив шут на гол иако имаа повеќе поседн на топка од мене..
Сеа сум у план да почнам да играм со некој послаба екипа да видиме како ќе иде.. Иначе играм на супер-стар!
sadasd.jpg
sadsada.jpg
Untitled1.jpg

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ве молам линк за игрицава на пп (y)
Неможам да најдам со добар крак..... :place:
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 00:48 ---
Ве молам линк за игрицава на пп (y)
Неможам да најдам со добар крак..... :place:
Pro Evolution Soccer 2013 Proper-RELOADED ....
- Добро ли работи на RELOADED ??? Или ///

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас не знам како уште ја играте играва. Не сфативте ли какво AI срање има?
Маме му ибам, не може гол да ми дадат зашто се тиња клуб (Стоук) па ми мести некој немогуче пенал, и коа мавнав риплеј видов надвор од 16-ник. И нормално у агол ја заби. После цело време голманот нивен бранеше од 2 метра шутеви или пак правеше набацени топки директ до гол кај мене или така нешто. Приметив и ебани аути дека не суди за нив! О.О
Играва е решена да ти даде гол по секоја мера. Пенали против тебе, фаули само за тебе суди, противничките играчи одбраната ти ја минуваат како духови, аути не судат за нив, шутевите твои магично од силно шутната топка завршува како млак лоб удар и слични срања кои ја уништуваат играте. . Ебате бугарските судии од Трето Полувреме боље да ми судат.
Глупа игра направија годинава, и одма ја бришам, и чекам FIFA. Секоја година се повеќе и повеќе ме разочарува PES. А коа ќе размислам колку перфектна игра имаат во PES6....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Баш вчера изигравме 2-3 партии со другарите и повеќе се смеевме отколку да играме. Па чоече, како не ги е срам толку срање игра да извадат бе?
Гејмплејот е ужас! Не знам како останаа некои на ПЕС, играјте Фифа па макар и демото додека не искочи кракот.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
не ми е јасно само како не ти судат пенали... во шеснаесетник правиш лажњак и одбранбениот сигурно те соборува... ми се случи ова со реал и 3 пенали ми досудија со лажњак на Игуаин... ама пошо изгледа бев зелка на таа утакмица роналдо ги промаши и 3та :tapp: ...
а за 0 црвени за нив и 0 фаули тоа се случува... :mad:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Баш вчера изигравме 2-3 партии со другарите и повеќе се смеевме отколку да играме. Па чоече, како не ги е срам толку срање игра да извадат бе?
Гејмплејот е ужас! Не знам како останаа некои на ПЕС, играјте Фифа па макар и демото додека не искочи кракот.
Дека има ГАДНА скрипта има :mad:, ама да речиш декља гејмплејот е ужас и дека во ФИФА е подобар o_O. Во секој случај за мене ПЕС е поигрива од ФИФА во то никој неможе да ме убеди да не се расправаме:cool:.
Друго незнам како мојте цела утакмица 90 мин да немате удар на гол Mr.47. Па со Алкоркон на Super Star завршив трето место во Liga Adelante и влегов во Primera, првиот стрелец 23 гола имав на крај на сезона. Ќе доставам и докази денојве :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Дека има ГАДНА скрипта има :mad:, ама да речиш декља гејмплејот е ужас и дека во ФИФА е подобар o_O. Во секој случај за мене ПЕС е поигрива од ФИФА во то никој неможе да ме убеди да не се расправаме:cool:.
Друго незнам како мојте цела утакмица 90 мин да немате удар на гол Mr.47. Па со Алкоркон на Super Star завршив трето место во Liga Adelante и влегов во Primera, првиот стрелец 23 гола имав на крај на сезона. Ќе доставам и докази денојве :)
Имав удар на гол, ама не во рамки на гол. Играчите ме шитнаа, нејќеа голот да го погодат.
Јбг, некогаш не сака да иде натаму топката.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Имав удар на гол, ама не во рамки на гол. Играчите ме шитнаа, нејќеа голот да го погодат.
:D
Гледан си инталирал FIFA13 вреди да потрошам 7 гига да ја пробам или...?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ова е тешко срање ... незнам за вас , ама играва ми е (n)
ме разочараја Јапонциве ... најочајно издание им е ова .

посебно демотиватор ми се копачкине во МЛ , со тоа и со оние глупости што се купуваат во шопон ... можам еден обичен Поулсен да му ја дигнам оценката од 70 на 109 .... тапа :tapp:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
:D
Гледан си инталирал FIFA13 вреди да потрошам 7 гига да ја пробам или...?
Вреди.

Сега во врска со играва. Па нели скриптата е уствари гејмплејот?
Како тоа скриптата е гадна, а гејмплејот добар?
Јес да се е прашање на вкус, на крај краева кој што сака, тоа ќе игра. Ама некои работи не се софпаѓаат.
Како е течна играта кога на секоја секунда досудува фал, офсајд. Буквално се сецка играта. На фифа не е така. Судијата нонстоп почитува предност, успат не заборава да ти даде жолт ако направиш фаул. И да има ситен фаул, играта не се прекинува, туку одма забиваш, исто така е и со аутите.
Пак ќе речам. Прашање на вкус е. Ама колку што гледам гејмплејот е уствари скрипта. :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Вреди.

Сега во врска со играва. Па нели скриптата е уствари гејмплејот?
Како тоа скриптата е гадна, а гејмплејот добар?
Јес да се е прашање на вкус, на крај краева кој што сака, тоа ќе игра. Ама некои работи не се софпаѓаат.
Како е течна играта кога на секоја секунда досудува фал, офсајд. Буквално се сецка играта. На фифа не е така. Судијата нонстоп почитува предност, успат не заборава да ти даде жолт ако направиш фаул. И да има сите фаул, играта не се прекинува, туку одма забиваш, исто така е и со аутите.
Пак ќе речам. Прашање на вкус е. Ама колку што гледам гејмплејот е уствари скрипта. :)
Е сеа и ти претеруваш, не е точно дека не дава предност, ама ако му влезиш со две нозе од назад нормално е да ти закачи црвен. Скриптава се активира на одредени утакмици и одма се осеќа дека ќе го ебиш ежот :D е за то се да им иститкам на Сунџокувци :mad:. Ќе ја пробам FIFA 13 баш да видам што чудо е

Kajgana Shop

На врв Bottom