Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Евертон ме скина,пичка им мајчина...

Мамицата да им ја ебам на овие Горење толку бре дабој да се .. пак Металург ја влечкаат топкана максимално туку овие дабојве 10 минути само 1 гол постигнат а кај се уште 24 гола за т2+ да влезит матер му споебам што убаво си влегоја сите уште овие т2+ арсенал 2 и галатасарај 1 ...:@

Ах малер малер...само Лидс ГГ3+...не ми се верува ова е нешто неверојатно веќе...

Мамицата да им ја ебам на овие Горење толку бре дабој да се .. пак Металург ја влечкаат топкана максимално туку овие дабојве 10 минути само 1 гол постигнат а кај се уште 24 гола за т2+ да влезит матер му споебам што убаво си влегоја сите уште овие т2+ арсенал 2 и галатасарај 1 ...:mad:
Да му ебам мамицата нивна 6 гола само во прво полувреме 23 вкупно .. да ви ебам глупаците за 2 гола ме ебавте на тикетов :@

Значи несака и несака Ливингстон во 93 минута прима гол со играч поке ке чекав Витесе за 1000
c9776eb9b14e488d9718155.png

Овде скапаниот Блекпул
eeaf5de49875441887fead3.png

Овде Баерн
0853b46132844e97b7b8f94.png

ИТН да не редам само се нервирам уш поке

Галатасарај мамицата у сред пичка да ви ја ебам на цел тим, жените на сите од прв до последен, све што имате женско у фамилија, ах клети Турци крвта да ви ја ебам. Добро бе КОГА ќе дочекам мојот тим да даде во 90та минута гол, а не увек да примаат моите тимови??? Ај у курац ми се одмили и спортска и све, нек си ебат матер, да им ебам тоа сечените.

9/10 незнам до кога за по еден гол ке ме еб,т се по список да им еб.м :mad:

Attachments

• bah.png
    bah.png
    502,7 KB · Прегледи: 26
Ријека - Истра :mad: :tapp:

Ја имам 0-2 гола и цело време 1:1 и шо се случи.............89мин 2:1 за Ријека и ми ја манаја ебанката :eek:
СЕ ДА ВИ ЕБАМ ИСТРА НЕ МОЖЕВТЕ УШТЕ 3 МИНУТИ ДА ИЗДРЖИТЕ !!! :mad:

Некни само Минск ракомет за една, а и денеска Блекбурн за една ама сега по 4 утакмици играм...ааа нема лабаво веќе...уште од сега за утре си ги пишав:

Ксанти-ПАО Х2
Њукасл-Манчестер Х2
Барса-Реал ГГ
Ливерпул-Стоук 1

на 200 ден. има да влези очи да извај!!!

Ја од кога имам кажано Турци на тикет НИКАД?
Ама ете ебани се тие луѓе и не можам никако да се тргнам
Денес Фенербахче-Бешикташ 100% ќе ја изиграм...
После се надевам нема да мора да ја посетам темава,последниве 2 недели само тоа праам.
Ми скинаа преку 40 000 последниве 6-7 тикети матер да им ебам све по 1 утакмица бе..пу јебем ти несреќа некоја,абе да не не баксузира некој овде на форумомв?
Ќе си сменам име!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom