Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
552633_3900110861390_2106875859_n.jpg

Ne e moe , ja najdov vo FB!!! :A

Милито да не заигра повеќе фудбал во животот :mad: се промашувало таков поклон
Интер Т2

Абе матер да им ебам на селскана екипа Милан, од Берлускони и Галијани до на Боатенг жена му.

Барса - ГГ
Генк - ГГ
Марсеј - ГГ
Милан - ГГ

За 500 - 3300
Истите желби да им ги посакам и на Монако

Херкулес ГГ
Бран 1
Хелсинки 1
Монако 1

Абе разбирам да ме заеби, поштено онака да си изгубат со време или нерешено, знаеш....да напаѓаат а да не можат да дадат гол ама ова бе...да добијат пенал и играч повеќе, да водат на ебени 5 мин до крај и да примат гол е тоа не можам да си го објаснам и преболам..

Уште еднаш У-21 екипи играње НЕ!!!

Абе разбирам да ме заеби, поштено онака да си изгубат со време или нерешено, знаеш....да напаѓаат а да не можат да дадат гол ама ова бе...да добијат пенал и играч повеќе, да водат на ебени 5 мин до крај и да примат гол е тоа не можам да си го објаснам и преболам..

Се придружувам на плачот. 94 минута излегоа контра Германците 4 на 1 ... шутнаа у голманот... можна мештаљка .. у гости ќе ги отворат ....

Се придружувам на плачот. 94 минута излегоа контра Германците 4 на 1 ... шутнаа у голманот... можна мештаљка .. у гости ќе ги отворат ....
не ме лажи сега да ја играм на реваншот....

Племето да му го ебам нацистичко. Колку треба да е боса екипата за да неможи да задржи предност 9 минути и со играч поќе? :mad:

малку пари се ама сепак се слатки за излегвење,а уште послатко е да те заебит екипа како Србија за еден гол шо не дадоја а можеја и 4,какви само утакмици си влегоја како шо требеше а овие опраниве 0-3 дома.2012-10-12 22.57.18.jpg

Србија
Словенија
Шведска
Италија
Словачка
Шпанија
Шкотска
Турција
Сите 3+. Со 40 денари за 6 515 беше.....

Eдит: Заборајв и ова да го клам:
untitled.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom