Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta reci....koju posluku porati....kome..?![]()
Ne e moe , ja najdov vo FB!!! :A
Истите желби да им ги посакам и на МонакоАбе матер да им ебам на селскана екипа Милан, од Берлускони и Галијани до на Боатенг жена му.
Барса - ГГ
Генк - ГГ
Марсеј - ГГ
Милан - ГГ
За 500 - 3300
Се придружувам на плачот. 94 минута излегоа контра Германците 4 на 1 ... шутнаа у голманот... можна мештаљка .. у гости ќе ги отворат ....Абе разбирам да ме заеби, поштено онака да си изгубат со време или нерешено, знаеш....да напаѓаат а да не можат да дадат гол ама ова бе...да добијат пенал и играч повеќе, да водат на ебени 5 мин до крај и да примат гол е тоа не можам да си го објаснам и преболам..
Уште еднаш У-21 екипи играње НЕ!!!
не ме лажи сега да ја играм на реваншот....Се придружувам на плачот. 94 минута излегоа контра Германците 4 на 1 ... шутнаа у голманот... можна мештаљка .. у гости ќе ги отворат ....
Племето да му го ебам нацистичко. Колку треба да е боса екипата за да неможи да задржи предност 9 минути и со играч поќе?Абе разбирам да ме заеби, поштено онака да си изгубат со време или нерешено, знаеш....да напаѓаат а да не можат да дадат гол ама ова бе...да добијат пенал и играч повеќе, да водат на ебени 5 мин до крај и да примат гол е тоа не можам да си го објаснам и преболам..
Уште еднаш У-21 екипи играње НЕ!!!