Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
C. Zvezda :tapp::tapp::tapp:
3-0 губат уште на полувреме од утепана екипа ебате :mad:
си викам, не сум ги играл досега ај ќе ги ставам.... сега и никад више!!!
а убаво си ја чкртнав прво ццц

AИК титула изгубивте за да ги спасите од испаѓање мртвите гефле. Титула да не видите!!!!!!

Ах бе Ливерпул, Ливерпул......

Овие елфсборг повеќе не сакам да ги видам .. матер му ебам се борат за шампиони да се против екипа која е веќе испадната и пенал промаршија дегените 85 мин .... мамицата мамина в дуп да му ебам.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 19:16 ---
Овие елфсборг повеќе не сакам да ги видам .. матер му ебам се борат за шампиони да се против екипа која е веќе испадната и пенал промаршија дегените 85 мин .... мамицата мамина в дуп да му ебам.
хахаха само што ги изнакудив матер му ебам

брага бе,требаше 4 гола да дадат бод да извадат со ОЛХАЕНЗЕ кои најверојатно ќе освојат ЛШ :tapp:

--- надополнето: 7 октомври 2012 во 19:16 ---

хахаха само што ги изнакудив матер му ебам
Џабе што се израдвав кога последната ми го еба мамето .. ти ебам тие глупаци од Барселона кошаркарите телиња да не знаеле да зачуваат 7 разлика што имаа на полувреме 3/4 20-9 му ја зеде билбао мамицата ваша ...поарно и елфсборг да заебеше .

Борусија Дортмунд :facepalm: да му го ебам мамето у 87 минута никаков гол примат :tapp:

Розенборг Т2 + за 3000 со 100 уплата,не ми се верува до кога само на една ќе паѓам !!!

Eден систем играв денес
Тотенхем 1&2-3
ПСВ 1-1&3+
Јуве 2
Барса 1&3+
фиксни

Твенте 1&2-3
Наполи 1&2-3
М.Јунајтед 2&3+
Порто 1 &2-3(1-0 полувреме)
Фиорентина 1&2-3
Ливерпул 1&2-3
Хановер Т12+
4/7 за 100 денари имаше минимум 4000, ама кога не сака не сака....

Абе матер да им ебам на селскана екипа Милан, од Берлускони и Галијани до на Боатенг жена му.

Барса - ГГ
Генк - ГГ
Марсеј - ГГ
Милан - ГГ

За 500 - 3300

Nurnberg-Dormund ja 3+, stativa i gol ponisten, i uste 2 sansi kolosalni.
Da mu ebam malerot,karmava me zdrobi:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom