PES 2013

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
на 11 октомбар ке има длц од конами со задњи трансфери би требало да ги има нив...
Чаре...чекај нови пачови, се ќе средат.
Дотогаш, со Реал играј си. :)
си ебало мајката... пошто виљареал испаднаа и им ги нема ни играчите бе... глупости али ај ќе чекам здрав пач, али добра е играва :icon_mrgr: а со Реал не ми е филм некако, најдобри се и не е тоа тоа после1 сезона и ќе ми скисне :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.981
Поени од реакции
7.122
си ебало мајката... пошто виљареал испаднаа и им ги нема ни играчите бе... глупости али ај ќе чекам здрав пач, али добра е играва :icon_mrgr: а со Реал не ми е филм некако, најдобри се и не е тоа тоа после1 сезона и ќе ми скисне :pos:
Зато ко мене ќе си земиш некоја екипа ко Стоук. Водам грчевита борба за опстанок и во таа борба паднаа Ливерпул 3-0, Арсенал 2-1 и нерешено со Тотенхем 2-2...исто ко во реалноста :D

H

-HRO

Гостин
Ти дава копачки на МЛ-то после одреден период, и зависно од копачката различни оцени му крева.
Можеш тренинзи да им дадеш на играчите, кои прво теба да ги купиш со поени кои ги освојуваш со играње натпревари на МЛ.
Тренингот е сменет, што е добро. Сега нема како на 2012, ставаш Спид, му паѓа техника на тимот. Сеа е со поени, како на БАЛ што е. Првите 2-3 сезони ти дава +2оцени да си зголемиш тренинг на крај на сезона, а на средина 1 оцена.

А коа сакаш играч да купиш, ти кажува нешто у стил, можност за да го купиш 0-99%.
Ако утре Руни во вистински живот си купи нови копачки, може ќе почне да дава повеќе голови....
KONAMI logic.
Seems Legit.... :facepalm:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
пиши име да те ставам за пријател па ке се пробаме а може и ке оформиме некоја македонска лига NenoMKD сум ако можеш адниме
a да се уклучам за онлајн да изиграм со некого... може помош? :cautious:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Зш трансвериве не се наместени како шо требит?? Имат некаков пач или нешто слично за да се средит таја работа? Касано уште во Милан, Де Јонг и Бојан не се дојдени...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Песедит 1.1
ама деновиве треба ко шо знам 1.2 да излезе ... ако сакаш почекај :D
ако не еве линк спуштај си : http://www.pes-patch.com/2012/09/pesedit-com-2013-patch-1-1.html
јас го имам овој ама нишо не е како треба, мислам со играчите а дресови и такви ствари логоа има... и уште нешто имав пач од ПесЕдит и во 2012 ама втора шпанска немав само втора германска лига а еве и сега исто :свиркам:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
јас го имам овој ама нишо не е како треба, мислам со играчите а дресови и такви ствари логоа има... и уште нешто имав пач од ПесЕдит и во 2012 ама втора шпанска немав само втора германска лига а еве и сега исто :свиркам:
Си немал втора зашто не си одбрал да имаш, уклучуваш PES Selector одбираш втора шпанска кликаш на сликата да се активира и ќе имаш

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Си немал втора зашто не си одбрал да имаш, уклучуваш PES Selector одбираш втора шпанска кликаш на сликата да се активира и ќе имаш
фала (y) ова не го знаев ... само што еве во песЕдит 1.2 пак ги нема шпанците :mad:

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Дечки дали треба секој пач поединето да се има инсталирано, или може директно последниот?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Освен на аплоадет.то има на нешто друго аплоадирано пошто од таму 2 дена ќе треба да спуштам :D
Почекај малку.. и ја чекам :D Веројатно ќе излезат до вечер и други линкови за симнување или некој торент

Kajgana Shop

На врв Bottom