PES 2013

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Почекај малку.. и ја чекам :D Веројатно ќе излезат до вечер и други линкови за симнување или некој торент
Има торент на rutracker.org регистрирајте се и спуштај
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 19:45 ---
фала (y) ова не го знаев ... само што еве во песЕдит 1.2 пак ги нема шпанците :mad:
Ги има 100% селектор има....

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Има торент на rutracker.org регистрирајте се и спуштај
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 19:45 ---

Ги има 100% селектор има....
Дај пушти го директно торентот по пп се регистритав ама неможам да се снајдам

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Ај момци ако може пачот со тие трансфери што не се направени во играта и имам забележено ја нема бундес лигата??
Можеби сте постирале поназад но за да не барам кој може нека ми одговори.
И дека треба да го ставам при инсталирањето. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Штотуку го одиграв најинтересниот натпревар откако почнав да ја играм 2013-ката!

Финале на куп јас со Шалке против Борусија Дортмунд. Натпреварот го добив во екстра времето со резултат 6:5. Ето 6 гола (y).
Цело време губев па израмнував, за на крај да поведам.

Можам да кажам дека играта е многу поатрактивна од 12-ката, па би можел да ја ставам на исто место со 2009-ката!

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Има некој проблем со Песедитов 1.2 ?
Мене ме ваѓа од игра после одредено време ... излеа не го средиле како шо треба .

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
не зна
Штотуку го одиграв најинтересниот натпревар откако почнав да ја играм 2013-ката!

Финале на куп јас со Шалке против Борусија Дортмунд. Натпреварот го добив во екстра времето со резултат 6:5. Ето 6 гола (y).
Цело време губев па израмнував, за на крај да поведам.

Можам да кажам дека играта е многу поатрактивна од 12-ката, па би можел да ја ставам на исто место со 2009-ката!
не знам за тебе... ама за мене е одлична се она што го сакам во фудбалот го има 9/10 слободно и давам мислам дека е дури и пред 2009 која до сега беше најдобра :icon_lol:

B

Beck's

Гостин
Sve ok ali sudiite se sranje. Pravat sekakvi fauli za niv, a vo mojot slucaj cesto pati me srusile vnatre 16, i ne svirel penal. A za niv sekogas, duri i koga moite igraci sami idat lizgacki. I da faulite na kompjuterot 99% se golovi, sto ne e vo red. Zboram za superstar, neznam kaj drugite leveli dali e isto

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Sve ok ali sudiite se sranje. Pravat sekakvi fauli za niv, a vo mojot slucaj cesto pati me srusile vnatre 16, i ne svirel penal. A za niv sekogas, duri i koga moite igraci sami idat lizgacki. I da faulite na kompjuterot 99% se golovi, sto ne e vo red. Zboram za superstar, neznam kaj drugite leveli dali e isto
L1(промена на играч) + R3(десен аналог) = селектирање голман. После само мрдај го, стави го на средина на гол и доста ги фаќа.
2-3 гола до сеа имам примено од слободен, и тоа на демото.

G

grande-juve

Гостин
И на мене ми даваа гол од секој слободен кога со играчот стоев на гол линија, откога веќе не ставам таму играч не сум примил ниеден гол.
Иначе почнав и јас со Евертон сезона со 3-5-2, после 15 кола сум трет со минус три, големиве екипи прилично лесно ги добивам, а со помаливе малку се мачам, имам 7 победи, 8 нерешени, без пораз.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Некој да не го има тој фајлот со наместени контроли, па да го прати по ПП

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Абе неписмен, ти се чудеше какo играта ја има неколку дена пред официјално да е пуштена во продажба, јас ти одговорив.
Што не е јасно?
Не ме замарај. Ја па уште ќе ти одговарам.

НЕОФИЦИЈАЛНА Е, ВИРУС Е, НЕ ЈА СИМИЊАЈ

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Можеме на пример бидејќи песов 13ката ни нуди добри можности за постигнување на евро голчиња, да постираме и видеа на јутубов од некој апла фушарски страшен гол кој сме го постигнале во темава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom