- Член од
- 6 октомври 2011
- Мислења
- 76
- Поени од реакции
- 21
И мене истото ме интересира. Напрајв акаунт на КОНАМИ ИД ама неможам да најдам registration code. Help anyone??Кажете како можам да играм на интернет.....како се прај ?
И мене истото ме интересира. Напрајв акаунт на КОНАМИ ИД ама неможам да најдам registration code. Help anyone??Кажете како можам да играм на интернет.....како се прај ?
И мене истото ме интересира. Напрајв акаунт на КОНАМИ ИД ама неможам да најдам registration code. Help anyone??
Ви треба оргиналната верзија.. Да си ја купите.. или да купите само код..Кажете како можам да играм на интернет.....како се прај ?
БлагодаримеВи треба оргиналната верзија.. Да си ја купите.. или да купите само код..
Исто, прва сезона со Јуве ми помина во барање на совршеното подесување за 3-5-2, и откога направив играта да ми биде како едно 95 % од играта на вистинскиот Јуве, освоив ЛШ и второ место во лигата со минус 3 после минус 15, сега во втора сезона од 20-тина меча имам еден пораз, една нерешена и се победи со минимум 57-58% посед, голови ептен ретко примам и спрема компјутерот зборам за суперстар се осеќам надмоќно, затоа следен чекор ќе биде онлајн освен ако фифава не е нешто ептен подобра.Треба да се погоди тактиката, пример јас се пронајдов на Long Ball, значи играм со долги топки повеќе, а ако имате посилна екипа можете и на друг начин да играте, зависи како ви одговоара. Само треба да ја пронајдете тактиката и ќе ви биде многу интересна.
Nike Mercurial му дава брзина, + тренинг Speed 5+ = 104. Така ќе му дојде.Ronaldo 104?
Бог да чува, ебате Пес-от...Nike Mercurial му дава брзина, + тренинг Speed 5+ = 104. Така ќе му дојде.
Види го Буфон. 34 год = 93, а сеа на 38 ми има 97 оцена.
Него остај го ти Роналдо, кога идам да ги проверам сите играчи Фабрегас го гледам напукал 106
Ти дава копачки на МЛ-то после одреден период, и зависно од копачката различни оцени му крева.Бог да чува, ебате Пес-от...
да ти кажам, сабаљево са инсталирав... многу е подобрена од 2012 барем во одбрана и голманите конечно бранат... искрено ми се свиѓа играва и плус не губам лесно бодови против компјутер... а не како 2012 да ми се шетаа низ одбрана било барса било лече... само едно ме нервира навивач на фиорентина сум а Борха Валеро, Гонзало Родригез и Лука Тони не постојат во 2013 !!! а ја инсталирав првичната верзија на ПесЕдит пачот.... помош ?!Голманот е подобрен, не прави баш глупи грешки, сега не е идеално, ама подобро е од 2011/12.
Одбраната е доста подобрена, оффсајд замки имаш, имаш да играш добро одбрана, во тренинг ќе видиш што како.
Мене играва ми се свиѓа, и подобра е од 2012, а AI ако сака да ти даде компјутерот гол, ќе ти даде, ама и тогаш можеш да го сопреш, со некој старт. Ќе видиш со играње, ќе приметиш.
Играва за 1вс1, со другар е ептен добра, што знам 9/10 од мене има, не а играм многу, ама кога играм со мерак играм.
Чаре...чекај нови пачови, се ќе средат.да ти кажам, сабаљево са инсталирав... многу е подобрена од 2012 барем во одбрана и голманите конечно бранат... искрено ми се свиѓа играва и плус не губам лесно бодови против компјутер... а не како 2012 да ми се шетаа низ одбрана било барса било лече... само едно ме нервира навивач на фиорентина сум а Борха Валеро, Гонзало Родригез и Лука Тони не постојат во 2013 !!! а ја инсталирав првичната верзија на ПесЕдит пачот.... помош ?!
на 11 октомбар ке има длц од конами со задњи трансфери би требало да ги има нив...да ти кажам, сабаљево са инсталирав... многу е подобрена од 2012 барем во одбрана и голманите конечно бранат... искрено ми се свиѓа играва и плус не губам лесно бодови против компјутер... а не како 2012 да ми се шетаа низ одбрана било барса било лече... само едно ме нервира навивач на фиорентина сум а Борха Валеро, Гонзало Родригез и Лука Тони не постојат во 2013 !!! а ја инсталирав првичната верзија на ПесЕдит пачот.... помош ?!