Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

почнаа и да ги тепаат судииве веќе... :icon_lol:

Опа, кај гледаш tve HD ? :D

Иначе, гледајте... на овој стадион Бате си губеше 1-2 од Вардар до 91. минута, ех бре Вардар од кого испаднавте.

2-0 bate.jpg

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
скот вуд со деби во ЛШ :) ипак сусо е подобар:pos:
Скот Вуд?? Не познавам таков играч. Да не е Скот Вутон што е центар-бек младинец ваш? И да те информирам чисто, позицијата центар-бек се наоѓа едно 3 позиции зад позицијата на наш Сусо, кој не игра во ЛШ моментално. Не иди оф-топик пееер.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Скот Вуд?? Не познавам таков играч. Да не е Скот Вутон што е центар-бек младинец ваш? И да те информирам чисто, позицијата центар-бек се наоѓа едно 3 позиции зад позицијата на наш Сусо, кој не игра во ЛШ моментално. Не иди оф-топик пееер.
:pos:вуд нцнцн... се разбираме, и ваш играч бил:pipi:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Сите чекаат пресврт, а БАТЕ си ја осигурува победата, да не кажам и полека го загарантирува првото место во групата :pos:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289

Иначе, гледајте... на овој стадион Бате си губеше 1-2 од Вардар до 91. минута, ех бре Вардар од кого испаднавте.
Мислам на друг стадион се играше тогаш.Башка заборавате на фактот дека поважните играчи им играа на олимпијада тогаш така да не е истиот тим ко со Вардар.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

]
не глеам, ја начекав сликата. :)

Него овие од Челзи немоеш за на фантази да ги погодиш, стај го Хазард - Оскар два гола, стај го Оскар - Мата два гола. (n)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ајдееее обложувалниците нека почнат да слават секој на ливче ја имаше Баерн 2 и Јувентус 1 :coffee:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Тоа е, изглеа си ги знам нашите поранешни играчи подобро од ти шо си ги знаеш моменталните ваши.
се дешава, еднаш место Ван Перси - Ван Бомел пишав и ме цитираше цел фан клуб у 2 мин.:pos:

бдв, голов од луиз :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom