Fringe

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Солидна премиера, како и секогаш, од Fringe нема разочарување.
Песната на крајот ме изненади и воодушеви, секоја чест.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Јако јако воведче, ем објаснија доста за сите - алтернативни епизоди во сезоните ем фино ги врзаа работите и безболно прејдоа на иднината, последната сцена - преполна симболики, цветот + коњчето на ретровизорот и жолтото такси како посебен симбол - надеж за спас.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не знам како може Џон Нобл се' уште да не е номиниран, камо ли пак награден со Еми или Глобус. Човекот е легенда, актериште. Кога го гледам како страда ми паѓа криво небаре станува збор за дедо ми или некоја друга блиска личност од реалниот живот. Не дека кажувам нешто ново, ама се чудам како може ваква глума да им се провлекува на оние морони кои гласаат.

П.С. Аспен и Афро. :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Малце досадна епизода, искрено, ко за вовед. Али ќе видиме како ќе се развие подоцна. Треба да го објаснат периодот до појавувањето на Обсерверите. А искрено, не ми е гајле зашто Питер и Оливија не се блиски, ме здоболе таквиот од нивните романтики и карања минатите сезони.

Џон Нобл ме воодушеви од LOTR, кога го мразев и ми беше најгадниот лик некогаш што постои. Потоа го видов во неколку кратки сцени па кога излезе како невин, збудален старец како Волтер и како негативен, доминантен старец како Волтернејт - само докажа колку го бива како актер.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
јас па да си прашам, кажаа ли кој е човекот што треба да ја убие Олив, ќе кажат во 5-ва сезона или нема да кажат воопшто??

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ne mi e po kef nesto pravecov..

Io sega e sreken garant, the underdog pozitivcite fighting alien race, sort of, resistance is futile, all that.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ти викам јас, Матрикс. Ејџент Смит анд Нео шит. Со се зелената боја :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ти викам јас, Матрикс. Ејџент Смит анд Нео шит. Со се зелената боја :)
Mислам дека луѓето се среќни дека почна па заматени им се мислите..

Опенинг на сезоната: Rescue mission. Да нафрлија мистерии без прашање боље ќе беше. Башка не ми се допаѓа фузијата од тимови, комотно можеа да тераат со ќерка им и Дезмонд цела филер сезона или паралелно раскажување дур стигнеме до овде кај што сме, што by the way e премногу избрзано. Како V што беше.. доаѓаат ванземљанци све кул онака за гледање, 1 месец напред даваат акција и драма. Битни моменти скокнати.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Јас пак мислам дека требаше многу порано да отидат во ваков правец. Сега сеедно ми е, whatever. Подобро е од неправење ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom