- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.502
- Поени од реакции
- 114.540
Сето ова е точно освен на крај малце, кога не стигнаа. Тука имам замерки за него, не побара тајм аут на време. Во ситуација кога водиш 14 разлика на 4 минути до крај, чим примиш два коша по ред одма бараш тајм аут, не да чекаш на 6 или 4 разлика да намалат. Инаку сето друго беше врвно од негова страна, и измените и сакутингот на Цибона и тактиката. Особено многу ми се допадна на крај кога ни намалија на 2 кога им рече дека треба една одбрана и еден напад, стварно јако ги измотивира. Thumbs up има и од мене Ацо за вчерашниот натпревар исто како и цела екипа. Нека се множат победиве, следни се Широки!Никој не го пофали Тодоров...
Вчера покажа дека има потенцијал да стане одличен тренер со оглед на тоа дека станува збор за млад тренер.
Играта во одбрана ја постави одлично , успеа да ги спречи ( колку толку ) противничките центри кој беа каде каде повисоки, потоа тајмингот на замените му беше перфектен, оставањето на Дејвис во игра 34 минути му беше ( фала богу ) според мене клучен фактор за победата.
А исто така и Гечевски го искористи максимално кој после повредата на раката не очекував да прикаже толку добра партија, а и браво што му даде шанса и на центарчето Горјан да се испроба.
За пофалба е ex persona non grata.
А да, и да напоменам и покрај тоа што беше најдобар стрелец Дејвис за мене Игор е мен оф д меч. Каков само плејмејкер имаме не сме ни самите свесни, секоја чест царе
Како само ги разигруваше своите соиграчи... Немам зборови, ЅВЕРОТИЊА невидена.